ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώτος πατέρας με ανακατασκευασμένα γεννητικά όργανα! (vid+phs)

Ο πρώτος πατέρας με ανακατασκευασμένα γεννητικά όργανα! (vid+phs)

Ιστορία στα ιατρικά… χρονικά έγραψε ένας Αμερικανός, ο οποίος έγινε ο πρώτος πατέρας με… ανακατασκευασμένο αρχηγό γεννητικών οργάνων, έπειτα από περιτομή που πήγε στραβά!

Ο Mike Moore ήταν μόλις 7 ετών, όταν οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το μεγαλύτερο μέρος του μορίου του, λόγω μόλυνσης μετά από επέμβαση ρουτίνας, ωστόσο αφού πάλεψε με την κατάθλιψη, 23 χρόνια μετά είναι ένας υπερήφανος χαζομπαμπάς!

«Το ένα πράγμα που ήθελα περισσότερο ήταν μια οικογένεια. Δεν πίστευα ότι επρόκειτο να συμβεί ποτέ. Να κάνω παιδιά με μια υπέροχη γυναίκα που με αγαπάει για αυτό που είμαι. Αγαπώ αυτό το αγόρι με όλη μου την καρδιά», τόνισε.

Ο 30 ετών άνδρας από το Μισισίπι είχε ήδη προσπαθήσει 3 φορές να ανοικοδομήσει το πέος του, πριν πετάξει 2.200 μίλια προς την Καλιφόρνια, για να επισκεφθεί τον Dr Gordon Lee, το 2007.

uytuty

Ο χειρουργός πήρε δέρμα από τον μηρό του Μάικ, μετατρέποντας μάλιστα τον... ανδρισμό του σε πλήρως λειτουργικό!

«Η ιστορία του είναι, απ΄ όσο γνωρίζω, μοναδική στον κόσμο. Ο Mike μου είπε ότι η πρώτη του γυναίκα δεν μπορούσε καν να αντικρύσει τα γεννητικά του όργανα, όμως το 2011 γνώρισε τη Heather. Το ζευγάρι ήθελε να αποκτήσει μωρό, ωστόσο έπειτα από μήνες προσπαθειών στράφηκε στην τεχνητή γονιμοποίηση και με το σπέρμα του Μάικ η Heather κατάφερε να μείνει έγκυος».

Το ζευγάρι πλέον προσπαθεί και για δεύτερο παιδί…

Διαβάστε ακόμα:

Ορμητικός χείμαρρος πάγου μετακινεί γέφυρα! (video)