ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό: «Έφυγε» και άφησε πίσω της 7 παιδιά ορφανά

Τραγικό: «Έφυγε» και άφησε πίσω της 7 παιδιά ορφανά

Θρήνος στη Βρετανία για τον χαμό της 29χρονης Lisa Watling, μητέρας επτά παιδιών

Παρά τις προσπάθεις των γιατρών η νεαρή μητέρα έφυγε από τη ζωή εξαιτίας σηψαιμίας που οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια, πέντε εβδομάδες αφότου διαγνώστηκε με μια ελαφριά δερματική μόλυνση.

Η 29χρονη δεν ήθελε αρχικά να πάει στο νοσοκομείο επειδή αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε να αφήσει τα παιδιά της.

«Ήταν μητέρα πάνω απ' όλα», δήλωσε στη Daily Mail ο 32χρονος σύζυγός της Andy Greaves. «Τη βλέπω στα μάτια κάθε μας παιδιού.
Ραγίζει την καρδιά μου πόσα θα χάσει καθώς τα παιδιά μας θα μεγαλώνουν αλλά και πόσο θα τους λείψει».

Η Watling έπρεπε να παίρνει αντιβίωση για το δερματικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε αλλά δεν ακολουθούσε πιστά τη φαρμακευτική της αγωγή.

Ο άνδρας της την παρακαλούσε να πάει στο νοσοκομείο αλλά επειδή δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά της για μεγάλο διάστημα, εκείνη δεν ήθελε να κάνει εισαγωγή.

Τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείον όπου οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της πως ήταν πολύ πιθανό να χρειαστεί ακρωτηριασμός στο ένα της πόδι.

Δεν πρόλαβαν όμως το χειρουργείο, η σηψαιμία είχε ήδη προχωρήσει πολύ και τα ζωτικά όργανά της άρχισαν να καταρρέουν.

Οι γιατροί, βλέποντας πως δεν υπήρχαν πλέον ελπίδες, την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα που την κρατούσε στη ζωή και έτσι πέρασαν οι τελευταίες της στιγμές, με τον άνδρα και τους γονείς της στο πλευρό της.

Η Watling πέθανε τη Δευτέρα 14 Απριλίου αφήνοντας πίσω τις τα παιδιά της Kieran, 11 ετών, Lewis, 9 ετών, Mason, 6 ετών, Jaidon, 5 ετών, Paisleigh, 3τών και Ainsley, 14 μηνών.

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα δολοφόνησε τρία από τα τέσσερα παιδιά της