ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Χαλύβδινη ράβδος διαπέρασε το κρανίο οικοδόμου! (photos)

Κίνα: Χαλύβδινη ράβδος διαπέρασε το κρανίο οικοδόμου! (photos)

Στη λίστα με τους ανθρώπους που ξεγέλασαν το… Χάρο έβαλε σκοπό να μπει ένας ακόμα Κινέζος, ο οποίος επέζησε έπειτα από πτώση που είχε, ενώ πραγματοποιούσε κατασκευαστικές εργασίες σε ένα παράθυρο.

Και μπορεί αυτήν να μην τον σκότωσε, θα μπορούσε όμως να το κάνει η ράβδος από χάλυβα που καρφώθηκε στο σαγόνι και διαπέρασε το κρανίο του!

Ο οικοδόμος στο επάγγελμά Li Dehua εργαζόταν σε ένα εργοτάξιο στην Κίνα, όταν έπεσε από παράθυρο έξι μέτρα πάνω από το έδαφος, για να προσγειωθεί μπρούμυτα πάνω σε μία χαλύβδινη ράβδο.

Ως εκ θαύματος, ο 47 ετών εργάτης αναμένεται να αναρρώσει πλήρως μετά από μόλις 18 ημέρες θεραπείας, παρά τους αρχικούς φόβους των γιατρών.

«Ήταν φρικτό όμως η ράβδος δεν βρήκε ζωτικά μέρη του εγκεφάλου μου», εξήγησε ο άτυχος άνδρας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, συμπληρώνοντας: «Έκανε μεγάλη ζημιά στο πρόσωπό μου, το οποίο δεν αισθάνομαι ακόμα, ωστόσο δεν προκάλεσε βλάβες στον εγκέφαλό μου».

Από την πλευρά του, ο θεράπων ιατρός Chung Hsieh δήλωσε: «Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα καταπληκτικό όργανο, έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει τεράστιες ζημιές και να εξακολουθεί να επιβιώνει».

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Xi'an της κινεζικής επαρχίας Shaanxi.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοί που ξεγέλασαν το… Χάρο (videos+photos)

Δελφίνια έσωσαν κολυμβητή από καρχαρία! (video)

Ο καρκινοπαθής που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους! (vid+phs)

Κίνα: H ισχυρότερη αμμοθύελλα της δεκαετίας! (video+photos)

Ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του!