ΚΟΣΜΟΣ

Τράπεζα προκαλεί πλήγμα στη βιομηχανία του πορνό!

Τράπεζα προκαλεί πλήγμα στη βιομηχανία του πορνό!

Σοβαρό πλήγμα σε εκατοντάδες πρωταγωνιστές ταινιών για ενήλικες προκάλεσε τράπεζα της Αμερικής, αποφασίζοντας να κλείσει τους λογαριασμούς που διατηρούσαν σε αυτή!

Η Chase bank που ανήκει στον κολοσσό JP Morgan αναστάτωσε τη βιομηχανία του πορνό, στέλνοντας επιστολές σε άτομα που δουλεύουν σε αυτή για να τους ενημερώσει πως τον επόμενο μήνα θα κλείσουν οι λογαριασμοί τους, χωρίς όμως να τους γνωστοποιήσουν το λόγο.

«Αναθεωρήσαμε πρόσφατα το λογαριασμό σας και αποφασίσαμε ότι θα κλείσει στις 11 Μαΐου, 2014 Σας παρακαλώ να δεχθείτε τη συγγνώμη μας για την αναστάτωση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

«Τους κάλεσα και μου είπαν ότι επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο και αναγνωρίσιμη στη βιομηχανία πορνό θα κλείσουν το λογαριασμό μου», αποκάλυψε η πορνοστάρ Teagan Presley, υπογραμμίζοντας ότι της αρνήθηκαν να ανοίξει λογαριασμό και σε άλλη τράπεζα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η JP Morgan Chase έχει έρθει σε ρήξη με τη βιομηχανία των ενηλίκων. Η εταιρία MRG Entertainment την είχε μηνύσει πέρυσι, κατηγορώντας την ότι παραβίασε τους νόμους όταν αρνήθηκε να της χορηγήσει δάνειο για «ηθικούς λόγους».

Διαβάστε ακόμα:

Χαμένο Μπόινγκ: Η τελευταία επικοινωνία με τους πιλότους (videos)