ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τη σκότωσε αφαιρώντας της 20 δόντια! Ήταν... (photos+video)

ΗΠΑ: Τη σκότωσε αφαιρώντας της 20 δόντια! Ήταν... (photos+video)

Μόνο που ήταν οδοντίατρος επί τω έργω και όχι ψυχοπαθής και αιμοδιψής serial killer!

Αν είστε από εκείνους που σας λούζει κρύος ιδρώτας στη θέα της καρέκλας και μόνο του οδοντιάτρου σάς έχουμε έναν πολύ καλό λόγο, όχι για να ξεπεράσετε το φόβο σας, αλλά για να μην μπείτε ξανά στον κόπο καν να σκεφτείτε να κλείσετε ραντεβού!

Και αυτό γιατί μία 64 ετών γιαγιά από το Κονέκτικατ έχασε τη ζωή της, όταν ο οδοντίατρός της προσπάθησε να της βγάλει 20 δόντια! Με τη μία!

Παρά τις εκκλήσεις τις άτυχης γυναίκας να σταματήσει επειδή δεν αισθανόταν καλά, ο Dr (Θεός να τον κάνει) Rashmi Patel θεώρησε πως όλα ήταν υπό έλεγχο, προσπαθώντας μάλλον να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ εξαγωγής δοντιών σε μία μόνο επίσκεψη!

Το μόνο που κατάφερε ωστόσο ήταν να στείλει την Judy Gan (συνταξιούχος βιβλιοθηκονόμος) αναίσθητη στο νοσοκομείο, όπου απεβίωσε μετά από μία ώρα, ενώ όχι μόνο ανεστάλη η άδειά του, αλλά κινδυνεύει να τη χάσει τελείως μετά από 11 χρόνια (!), καθώς κατηγορείται πλέον ότι οι (μη) ενέργειες του αφαίρεσαν μια ζωή, αδυνατώντας να ανταποκριθεί όταν το επίπεδο οξυγόνου της ασθενούς του έκανε ελεύθερη πτώση!

(Σημείωση: παρά το ατυχές γεγονός για το οποίο ευθύνεται ο συγκεκριμένος οδοντίατρος και μόνο, το newsbomb.gr σάς συμβουλεύει να επισκέπτεστε συχνά – ακόμα και προληπτικά - τον οδοντίατρο και δεν επικροτεί αποφάσεις όπως αυτή του προλόγου)

WFSB 3 Connecticut

Διαβάστε ακόμα:

New York Times: Επείγον ευρωπαϊκό πρόβλημα η μετανάστευση