ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Έκανε μπάνιο, έφαγε και κοιμήθηκε. Σε ξένο σπίτι! (photo)

Φλόριντα: Έκανε μπάνιο, έφαγε και κοιμήθηκε. Σε ξένο σπίτι! (photo)

Για τη 19χρονη Chancy Layton ήταν μία ακόμη συνηθισμένη ημέρα. Γύρισε εξαντλημένη, έκανε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, άλλαξε, έφαγε και ξάπλωσε στον καναπέ να ξεκουραστεί.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στη Φλόριντα, καθώς γνωρίζουν τη νεαρή Αμερικανίδα όσο και εμείς!

Η Layton άκουσε τις συμβουλές ενός φίλου της, που γυρίζει το κεφάλι στο Jeremy, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα είχε… ψειρίσει από το σπίτι δύο μπουκάλια κρασί, λέγοντάς της ότι θα βρει την μπαλκονόπορτα ανοιχτή!

Και όντως! Δεν ήταν κανένας αλήτης να την κοροϊδέψει και η νεαρή γυναίκα οικειοποιήθηκε το σπίτι το βράδυ της Παρασκευής, μόνο που τελικά την πήρε ο ύπνος στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Κλασικό, αν πρόκειται για το δικό σου σπίτι!

Η έκπληξη στα πρόσωπα των ιδιοκτητών το επόμενο πρωί ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη!

«Δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω όταν μπήκα στο σπίτι μου», ανέφερε η Cheryl Petocz, συμπληρώνοντας:

«Βρήκα πολλά άδεια μπουκάλια κρασί. Της είπα ότι κάλεσα την αστυνομία και τότε αφού άρπαξε μερικά πράγματα, έφυγε τρέχοντας από την πίσω πόρτα».

Δυστυχώς για τη Layton, ξέχασε να πάρει μαζί το διαβατήριό της (πόσο πιο περίεργη θα γίνει η είδηση;) ! Όταν την εντόπισε η αστυνομία, φορούσε τα ρούχα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη και κλοπή.

Υποστήριξε πως ήθελε να μείνει μόνη της, αλλά όχι στο δρόμο… Δείτε την εισβολέα στη φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικό βίντεο: Ένοπλος εκτελεί εν ψυχρώ έναν αστυνομικό