ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Καταληψίας στρίπερ αναστάτωσε οικογένεια! (video+photos)

ΗΠΑ: Καταληψίας στρίπερ αναστάτωσε οικογένεια! (video+photos)

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα έπαιρνε η απόφαση μιας Αμερικανίδας να νοικιάσει το σπίτι της σε μία στρίπερ!

«Το σπίτι μου έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης», εξομολογείται η Κάρι, αποκαλύπτοντας πως τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά τον πρώτο χρόνο.

Η 26χρονη Sara Rogers άρχισε να φιλοξενεί φίλους, απέκτησε κατοικίδιο που της είχε απαγορευτεί, τοποθέτησε μόνη της μονάδα κλιματιστικού χωρίς να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες, ενώ δυνατοί θόρυβοι από το διαμέρισμά της δεν άφηναν σε ησυχία τους γείτονες ακόμα και αργά τη νύχτα.

«Οι κραυγές, τα χτυπήματα, η γκρίνια και οι φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ μπορούσαν να ξυπνήσουν ακόμα και νεκρούς. Φυσικά και την 5χρονη κόρη μου», συνεχίζει η γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία μπορεί να προσπάθησε να μιλήσει στην Rogers για τη συμπεριφορά της, ωστόσο εκείνη απάντησε με μήνυση για παρενόχληση!

Τα χειρότερα ωστόσο δεν είχαν έρθει ακόμα…

Η Rogers, όχι μόνο σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο, αλλά προσπάθησε να κρατήσει την οικογένεια έξω από το σπίτι που ζούσε για 20 χρόνια, αλλάζοντας κλειδαριές!
Και σαν να μην έφθαναν αυτά, όταν η Κάρι κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι το σπίτι της καταληψία στρίπερ πλημμύρισε, ενημερώθηκε ότι αυτή και το παιδί της διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο!

«Πέντε αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι βρήκαν μέσα μια γεμάτη καραμπίνα και δεν θα έπρεπε να αισθάνομαι ασφαλής», καταλήγει…

Το όλο θέμα έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 40.000 δολάρια στην Κάρι, ενώ ο δικηγόρος της, ο οποίος έχει ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με τη Rogers, τη συμβούλεψε να βρει μια συμβιβαστική λύση έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων, πληρώνοντάς την 4.000 δολάρια!

Όπως αποδείχθηκε, η νεαρή γυναίκα έχει κάνει... επάγγελμα να καταθέτει μηνύσεις αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από ιδιοκτήτες σπιτιών, αφού πρώτα τους φέρει (νομίμως) στα όριά τους...

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Μεθυσμένος έσπασε το πόδι αστυνομικού! (video)

Βρετανία: Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος δυσκολεύεται να χειροκροτήσει! (photos)

ΗΠΑ: Απίστευτο ατύχημα! Έπεσαν σε κρατήρα και τους πάτησε φορτηγό! (video)

Μάντσεστερ: Έπνιξε την ξαδέρφη του κατά τη διάρκεια περίεργων ερωτικών παιχνιδιών!

Μεξικό: Η συγκινητική εξομολόγηση ενός πραγματικού λυκάνθρωπου (video+photos)

ΗΠΑ: Σάλος με τη σέξι τσιρλίντερ που σκοτώνει σπάνια άγρια ζώα! (photos)

Ιράκ: Το πρώτο δημόσιο κήρυγμα του ηγέτη των τζιχαντιστών (video)

Ρωσία: «Τρελό» φορτηγό πετά πεζούς στον αέρα! (video)

ΗΠΑ: «Επίθεση» καρχαρία σε γιαγιά! (video)

ΗΠΑ: Αστυνομικός χτυπά με απίστευτη βιαιότητα ανήμπορη γυναίκα! (vid)

Ρωσία: Έκαναν σεξ δημοσίως σε σιντριβάνι! (video+photo)