ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκες φωτογραφίζονται με κολοστομία (pics)

Γυναίκες φωτογραφίζονται με κολοστομία (pics)

Θυμάστε την νεαρή κοπέλα με την κολοστομία που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο με την απόφασή της να φωτογραφηθεί αν και έχει κολοστομία

Η 23χρονη make-up artist από το Worcester της Βρετανίας, δημοσιεύσε σε απευθείας σύνδεση μία selfie με μπικίνι δείχνοντας με υπερηφάνεια τους δύο σάκους κολοστομίας που έχει λόγω της μάχης της κατά της νόσου του Crohn.Τώρα εκατοντάδες άλλες γυναίκες ακολουθούν το παράδειγμά της.

Πολλές από τις φωτογραφίες εμφανίζονται στη σελίδα του Crohn στο Facebook με τους πάσχοντες να μιλούν για τα συμπτώματά τους και τον τρόπο με τον οποίο η ασθένειά τους έχει επηρεάσει τη ζωή τους.

Η Marcia, μία 41χρονη μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε τον Μάιο ότι είναι «ακόμα εδώ για τους 2 καταπληκτικά της γιους» και νιώθει «ευγνώμων κάθε μέρα» και προσεύχεται καθημερινά για να βρεθεί μια θεραπεία.

Η Marcia είπε ότι είχε διαγνωστεί με νόσο του Crohn το 2006 και είναι πλέον σε ύφεση.

Η Vickie Morris παραδέχτηκε ότι δεν είχε ανεβάσει αυτή τη συγκεκριμένη εικόνα στο Facebook, επειδή φοβόταν για το τι θα σκέφτονταν οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Οι σάκοι κολοστομίας χρησιμοποιούνται συχνά για να εκτρέψουν μερικά από τα απόβλητα του σώματος αφού κάποιο κομμάτι του εντέρου έπρεπε να κοπεί εξαιτίας ασθενειών όπως του Crohn, της κολίτιδας, καθώς και καρκίνου του εντέρου.

Δείτε τις γενναίες εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Μοντέλο φωτογραφήθηκε στο facebook με κολοστομία! (pics)