ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: O κύκνος που νίκησε την ανθρώπινη ματαιοδοξία (σκληρές εικόνες)

Βρετανία: O κύκνος που νίκησε την ανθρώπινη ματαιοδοξία (σκληρές εικόνες)

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία ενός κύκνου που νίκησε το θάνατο και πολύ περισσότερο την ανθρώπινη ματαιοδοξία.

Το πανέμορφο αυτό πλάσμα της φύσης πυροβολήθηκε δύο φορές με βαλλίστρα στο κεφάλι, ωστόσο χάρη στη θέλησή του για ζωή, αλλά και στην ευαισθησία ταλαντούχων κτηνίατρων που ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια λεπτή χειρουργική επέμβαση, είναι και πάλι έτοιμο να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον, μόλις τρεις εβδομάδες μετά το φρικτό τραυματισμό του!

Ο κύκνος εντοπίστηκε από φιλοζωική οργάνωση σε κανάλι κοντά στο Cheshire της Βρετανίας, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, ενώ εκτός από τα βέλη που το είχαν διαπεράσει καθιστώντας αδύνατη ακόμα και την αναπνοή του, έφερε και αρκετά τραύματα από αεροβόλο όπλο.

Το άτυχο πτηνό το οποίο ήρθε αντιμέτωπο με αδίστακτους και μικρόψυχους κυνηγούς, μεταφέρθηκε σε ειδική κτηνιατρική κλινική του Λίβερπουλ, όπου γνώρισε τη θαλπωρή και την άλλη πλευρά της ανθρώπινης υπόστασης… Πλέον μπορεί να κολυμπήσει ξανά.

Η τοπική αστυνομία απηύθυνε έκκληση στον τοπική κοινωνία, «αφού ψάξει τη συνείδησή της», για πληροφορίες που θα τη βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης πρωτοφανούς σκαιότητας.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Μετά από αυτό δε θα ξαναζηλέψετε την Καρντάσιαν! (video+photos)

ΗΠΑ: Φιαλίδια με θανατηφόρο ιό βρέθηκαν ξεχασμένα σε εργαστήριο!

Καλιφόρνια: Πρόταση γάμου στα 12.500 πόδια πήρε απίστευτη τροπή! (video)

Απλά δύο σκύλοι γαβγίζουν σε μία πόρτα! (video)

Αυστραλία: 12 μητέρες επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν για τα παιδιά τους!

Κίνα: Υπό κράτηση κατ' οίκον εξέχοντες συγγραφείς λόγω… Κέρι!