ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανίδα έχει βάλει στόχο ζωής να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν! (video+photos)

Βρετανίδα έχει βάλει στόχο ζωής να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν! (video+photos)

Ούτε η οικογένειά της που ανησυχεί, ούτε τα χρέη και πόσο μάλλον οι δικαστικοί επιμελητές, είναι ικανοί να αποτελέσουν τροχοπέδη στο στόχο μιας 25χρονης Βρετανίδας.

Η Claire Leeson για τρία χρόνια έπεφτε θύμα bullying λόγω της «ασχήμιας», όπως υποστηρίζει, αλλά πλέον - έχοντας ξοδέψει ήδη 18.000 λίρες - είναι αποφασισμένη να φθάσει μέχρι... τέλους! Να μοιάσει στο είδωλό της, την Κιμ Καρντάσιαν!

«Ξεκίνησα με τα δόντια όταν ήμουν 17-18 χρονών και μετά έκανα πλαστική στο στήθος ώστε να αποκτήσω το ίδιο μέγεθος με την Κιμ», υποστηρίζει η 25χρονη και συμπληρώνει, δηλώνοντας αποφασισμένη να κάνει ό,τι επιπλέον χρειαστεί:

«Τώρα κάνω ενέσεις στα οπίσθια για να γίνουν σαν τα δικά της. Έβαλα extensions και εξετάζω και άλλες... βελτιώσεις. Κάποιες φορές φοράω παντελόνι με εμφύτευμα σιλικόνης στο εσωτερικό, ωστόσο σκέφτομαι να μεταφέρω λίπος από άλλες περιοχές του σώματος στον πισινό μου».

Όσο για το πώς ξεκίνησε η εμμονή της, αλλά και για τις αντιδράσεις των γονιών της; «Στην αρχή ανησυχούσαν πολύ, ωστόσο μετά το συνήθισαν. Τους είναι πλέον καθημερινότητα», υπογραμμίζει και συνεχίζει: «Στο σχολείο μού φώναζαν ότι είμαι το πιο άσχημο πράγμα στη ζωή και πως έπρεπε να αυτοκτονήσω».

Ο δρόμος ωστόσο για να μοιάσει στην Καρντάσιαν δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα, καθώς η Κλερ δεν έχει την ίδια οικονομική άνεση με τη διάσημη τηλεπερσόνα.

«Δουλεύω, αλλά η δουλειά μου δεν πληρώνει αρκετά ... Έχω χρησιμοποιήσει πιστωτικές κάρτες για να πληρώσω τις επεμβάσεις. Χρωστάω, αλλά μόλις βλέπω λεφτά σκέφτομαι πως θα πάνε για την Κίμι μου. Ξέρω δεν είναι σωστό, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει», καταλήγει…

Κρίνοντας πάντως από το αποτέλεσμα, έχει πολλή δουλειά ακόμη…

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Αγόρασαν το φθηνότερο σπίτι του κόσμου με μόλις 1 λίρα! (photos)

Έτσι θεραπεύουν τις αιμορροΐδες στην Ιαπωνία! (video+photos)

Αγγλία: Κοριτσάκι σκοτώθηκε τρέχοντας να αγκαλιάσει τον μπαμπά της

Φρικιαστικό ατύχημα: Το χέρι του πιάστηκε στο πόμολο! (photos)

Κίνα: Αγοράκι εγκλωβίστηκε σε… πλυντήριο! (video+photos)

Τουρκία: Δήμαρχος καταδικάστηκε λόγω της... μύτης της!

Ιταλία: UFO όλο… γκλαμουριά στον ουρανό του Μιλάνο ! (video)

Ρωσία: Επικρίσεις για τη «σταύρωση» παιδιού από τον ουκρανικό στρατό

Φιλιππίνες: Νεκρό το κοριτσάκι που «ξύπνησε» στην κηδεία του! (vid+phs)

Βαγδάτη: Πολύνεκρη επίθεση ενόπλων σε οίκο ανοχής (video+photos)