ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Άνοιξε πυρ έξω από πολυσύχναστο κλαμπ για μία γυναίκα! (video+photos)

ΗΠΑ: Άνοιξε πυρ έξω από πολυσύχναστο κλαμπ για μία γυναίκα! (video+photos)

Πυρ, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους και τρέποντας σε φυγή εκατοντάδες ακόμη φοβισμένους, άνοιξε ένας άνδρας έξω από πολυσύχναστο κλαμπ στο Στάμφορντ του Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η τοπική αστυνομία μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το δράστη, σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσει.

Σε αυτό εμφανίζεται ένας άνδρας με κόκκινο t-shirt και καπέλο του μπέιζμπολ να πυροβολεί αδιακρίτως με όπλο στο οποίο είχε τοποθετήσει και κόκκινο λέιζερ για σκόπευτρο, την ώρα που οι παρευρισκόμενοι ουρλιάζουν, τρέχοντας για να σωθούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν για μία… γυναίκα, ενώ ο δράστης, ο οποίος έβγαλε άδεια για όπλο μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα, δέχθηκε μια μπουνιά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της φιλονικίας.

Οι Αρχές συνέλαβαν τελικά έναν 22χρονο, τον Dayron Wills, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατες καταγγελίες, ενώ τα πέντε θύματά του νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Στάμφορντ.

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Σκότωσε στο ξύλο μωρό με ένα παπούτσι! (photo)

Τρόμος σε λούνα παρκ της Σκωτίας: 15 τραυματίες στον... αέρα! (photos)

Βραζιλία: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον πλανήτη; (photos)

Ρουμανία: Ιερέας σταύρωσε καλόγρια για εξορκισμό! (video+photos)

Μάντσεστερ: Συνταξιούχος μαχαιρώθηκε στην… οικογένεια!

Μολδαβία: «Βασίλισσα της ομορφιάς» πουλήθηκε για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! (phs)

Απλά ένας Ινδός ανεβαίνει μια σκάλα. Με μια μηχανή στο κεφάλι! (video+pic)