ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Σάλος με το γυμνό οικοδόμο στα σπίτια ηλικιωμένων! (photo)

Βρετανία: Σάλος με το γυμνό οικοδόμο στα σπίτια ηλικιωμένων! (photo)

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ένας οικοδόμος στο Νορθάμπτον, ο οποίος εργάζεται στα σπίτια ηλικιωμένων γυναικών όπως τον γέννησε η μαμά του!

Ο 45χρονος Nick Jones, πατέρας τριών παιδιών, ομολόγησε μάλιστα την… ενοχή του για 10 κατηγορίες άσεμνης έκθεσης του… εαυτού του κατά την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών σε σπίτια που ζούσαν ηλικιωμένες γυναίκες. Φορούσε μόνο τις κάλτσες και τις μπότες του!

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι έβγαινε και έξω από τα παράθυρα γυμνός, «φορώντας μόνο ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του», ωστόσο τον… συνιστούσαν επειδή «ήταν αξιόπιστος, ειλικρινής και… φθηνός». Ίσως και… προικισμένος!

Ένα από τα… θύματα πάντως υποστήριξε πως την ώρα που απολάμβανε κάποιες στιγμές χαλάρωσης στον κήπο, ο οικοδόμος εξέθετε μπροστά της τα… κάλλη του! Ο άνδρας της ήταν μέσα στο σπίτι…

Τελικά του απαγορεύτηκε να εργάζεται σε ιδιωτικά σπίτια, παρά τις προσπάθειες του δικηγόρου του να τον βγάλει… λάδι, υποστηρίζοντας πως αντιμετώπιζε συζυγικά προβλήματα, τα οποία τον οδήγησαν στον πρωτοφανές… γυμνισμό!

Διαβάστε ακόμα:

Κίνα: Ζευγάρι επιχείρησε τριπλή απόπειρα αυτοκτονίας! (photos)

Μαλαισιανό αεροσκάφος: Εκκλήσεις για διεξαγωγή έρευνας χωρίς εμπόδια