ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης: Τις απήγαγαν και για 2 χρόνια τις φυλάκισαν σε υπόγειο με φίδια

Εφιάλτης: Τις απήγαγαν και για 2 χρόνια τις φυλάκισαν σε υπόγειο με φίδια

Σοκ στην Αμερική προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της απαγωγής μιας μητέρας και της 5χρονης κόρης της

Η Shannon Eckley μπήκε σε ένα μπακάλικο τον Οκτώβρη του 2012 με έναν σκοπό. Να κάνει ληστεία προκειμένου να την συλλάβουν.

Έτσι η ίδια θα έμπαινε φυλακή και η κόρη της θα βρισκόταν στα χέρια κοινωνικών λειτουργών, μια κίνηση απελπισίας για τη μητέρα η οποία επί δυο χρόνια ζούσε αιχμάλωτη μιας οικογένειας.

Η 31χρονη Shannon έπεσε θύμα απαγωγής στο Οχάιο από τον 27χρονο Jordie Callahan, ο οποίος ζούσε με την 33χρονη Jessica Hunt, και τους τέσσερις γιους της.

Απειλώντας την με όπλο, την φυλάκισαν, μαζί με την 5χρονη κόρη της, σε ένα σκοτεινό υπόγειο με σκορπιούς και φίδια, όπου επί δυο χρόνια την κακοποιούσαν, την έδερναν, την βίαζαν και την ανάγκαζαν να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Μάλιστα κάποια στιγμή την ανάγκασαν να χτυπήσει την ίδια της την κόρη προκειμένου να το καταγράψουν σε βίντεο και να την εκβιάζουν σε περίπτωση που δραπέτευε, αναφέρει η Mirror.

Το 2011 η Shannon, που πάσχει από νοητική υστέρηση ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, κατάφερε να αποδράσει ωστόσο οι απαγωγείς της, με τη βοήθεια ενός άλλου ζευγαριού την έπιασαν.

Τον Οκτώβρη του 2012, η Shannon έκανε τα ψώνια για λογαριασμό των απαγωγέων της σε κατάστημα της περιοχής όταν αποφάσισε να κλέψει μια σοκολάτα προκειμένου να πέσει στα χέρια της αστυνομίας και να ξεφύγει από τους απαγωγείς της.

Έπειτα από 15 μήνες ερευνών το FBI συνέλαβε τους δράστες και τους συνεργούς τους και ο Callahan καταδικάστηκε σε 30ετή φυλάκιση.

Στο δικαστήριο ακούστηκαν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του καθημερινού εφιάλτη που ζούσε η Shannon με την κόρη της.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Nέα προβλήματα σε εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αριζόνα