ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώνουν «παράνομα» κουτάβια! Σκληρές εικόνες- βίντεο

Σκοτώνουν «παράνομα» κουτάβια! Σκληρές εικόνες- βίντεο

Η πλευρά του Μπαλί με τα πεντάστερα ξενοδοχεία που δεν θέλετε να ξέρετε!

Πολύ πιο μακριά από τις ηλιόλουστες παραλίες που όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προτείνουν στους πελάτες τους για να επισκεφθούν, εξελίσσεται ένα δράμα με τη δολοφονία χιλιάδων αθώων σκυλιών!

Ένα βίντεο διάρκειας 16 λεπτών που ανέβηκε στο You Tube δείχνει την απάνθρωπη μεταχείριση σε μικρά κουτάβια τα οποία θανατώνονται για το φόβο της λύσσας!

Τα σκυλιά που μπήκαν «παράνομα και λαθραία» στη χώρα θανατώνονται και ρίχνονται μέσα σε ένα σωρό από πτώματα ζώων.

Αυτό είναι μέρος μιας «νομικά εγκεκριμένης διαδικασίας» από τον κυβερνήτη του Μπαλί και την υπηρεσία καραντίνας για την αντιμετώπιση του κινδύνου της μάστιγας της λύσσας λόγω της αύξησης του αριθμού των αδέσποτων και λαθραίων σκύλων.

Σε ένα πλάνο, μια γυναίκα υπάλληλος φαίνεται να χαμογελάει καθώς τραβάει φωτογραφία ένα άμοιρο ζώο που ετοιμάζεται να θανατωθεί!

Ένας χρήστης του You Tube έγραψε: «Στο Μπαλί φοβισμένα λαθραία σκυλιά που ετοιμάζονταν για να διοχετευτούν στη μαύρη αγορά αναγκάζονται να παρακολουθούν άλλα σκυλιά που θανατώνονται από θανατηφόρο ένεση».

Το Μπαλί, ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών της Αυστραλίας, έχει περισσότερα από 900.000 Αυστραλούς επισκέπτες κάθε χρόνο.

Προσοχή: Σκληρό βίντεο και εικόνες

Διαβάστε επίσης: Έδιωξαν 4χρονο από κατάστημα με ντόνατς γιατί ρώτησε... (βίντεο)