ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Εκτελεστές της Καμόρα σκότωσαν ηλικιωμένο «κατά λάθος»

Ιταλία: Εκτελεστές της Καμόρα σκότωσαν ηλικιωμένο «κατά λάθος»

Πιθανότατα «κατά λάθος», από πληρωμένους εκτελεστές που δούλευαν για τη μαφία της Νάπολης, την Καμόρα, δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/7) ένας 75χρονος Ιταλός.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, δολοφονίες - όπως του Μαριάνο Μποτάρι - λόγω «λάθους αναγνώρισης», αποτελούν εφιαλτική καθημερινότητα για τον ιταλικό Νότο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος Ναπολιτάνος να πυροβολήθηκε θανάσιμα στο πρόσωπο απλώς και μόνο επειδή αποφάσισε να περάσει τη διασταύρωση κάτω από το σπίτι του, την ώρα που κατέφθαναν στο σημείο οι δυο μοτοσικλέτες με τους εκτελεστές οι οποίοι «μπορεί να σκόπευαν να προχωρήσουν σε κάποιο άσχετο ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Ο Μποτάρι είχε βγει για λίγα λεπτά από το διαμέρισμά του προκειμένου να αγοράσει τρόφιμα για τον ίδιο και την κατάκοιτη γυναίκα του, στην οποία παρείχε κάθε δυνατή φροντίδα.

«Έχω μείνει άναυδος, είναι κάτι ασύλληπτο και σοκαριστικό, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», δήλωσε ο ιερέας της περιοχής, Τζουσέπε Ντε Κρεσέντσο.

Οι καραμπινιέροι στη συνοικία Σαν Τζοβάνι α Τεντούτσιο της Νάπολης αναζητούν τους δράστες και χρησιμοποιούν για να τους αναγνωρίσουν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων εμπορικών καταστημάτων και τραπεζών της περιοχής.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουμανία: Νηπιαγωγοί χτυπούσαν και έδιναν κρασί σε παιδιά! (video+photos)

Ρωσίδα έτρεχε γυμνή στο αντίθετο ρεύμα! (video)

Γάζα: Τα αθώα θύματα από την παράνοια των βομβαρδισμών (video+photos)