ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ομπάμα παρακολούθησε ζωντανά τον Μπιν Λάντεν να πεθαίνει

Ο Ομπάμα παρακολούθησε ζωντανά τον Μπιν Λάντεν να πεθαίνει
Σε ζωντανή σύνδεση παρακολουθούσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την στρατιωτική επιχείρηση που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του...

Σε ζωντανή σύνδεση παρακολουθούσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την στρατιωτική επιχείρηση που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα μπιν Λάντεν.

Μέσω μίας κάμερας που είχε τοποθετηθεί στο κράνος ενός στρατιώτη που συμμετείχε στη επιχείρηση ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολούθησε ζωντανά, στο γραφείο του στο Λευκό Οίκο, να πυροβολούν τον Νούμερο Ένα τρομοκράτη στο αριστερό μάτι! Στη συνέχεια οι στρατιώτες πυροβόλησαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν και στο στήθος για να σιγουρευτούν ότι είναι νεκρός.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της επιχείρησης σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας εικάζεται ότι είναι ο γιος του αρχηγού της Αλ Κάιντα.


Ο επικεφαλής της αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με αμερικανικές δυνάμεις στο Πακιστάν και η σορός του είναι στην κατοχή των Αμερικανών, δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

"Eίμαι σε θέση να ανακοινώσω στους Αμερικανούς και σε όλο τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ ηγήθηκαν της επιχείρησης που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, επικεφαλής της αλ Κάιντα, ενός τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών", δήλωσε ο Ομπάμα στο έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό από το Λευκό Οίκο.

Η σορός του μπιν Λάντεν, που ήταν στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων, μεταφέρθηκε στο Αφγανιστάν και ρίχθηκε σε άγνωστο σημείο στη θάλασσα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση των New York Times και τα δίκτυα CNN και MSNBC. Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, «το σώμα του μπιν Λάντεν ρίχτηκε στη θάλασσα, επειδή θέλαμε να αποφύγουμε να γίνει ο τάφος του τόπος λατρείας».


Ανώτερος αξιωματούχος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών δήλωσε ότι το τεστ DNA στη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν έδειξαν μια σχεδόν κατά 100% ταύτιση με τους συγγενείς του (τη νεκρή αδερφή του).