ΚΟΣΜΟΣ

Ρουμανία: Επέμβαση… ζωής για τον οικοδόμο με το μισό κρανίο! (photo)

Ρουμανία: Επέμβαση… ζωής για τον οικοδόμο με το μισό κρανίο! (photo)

Νέα ζωή, χάρη σε δωρητές που συγκινήθηκαν από τη δραματική ιστορία του, απέκτησε ένας οικοδόμος, ο οποίος είχε χάσει μεγάλο μέρος του κρανίου του, λόγω εργατικού ατυχήματος.

Ο Elvis Romeo Lingurar είχε ένα φρικιαστικό ατύχημα πέφτοντας από τα 2 μέτρα, το οποίο τον καταδίκασε να ζει με σχεδόν μισό κρανίο. Μετά τη χειρουργική επέμβαση ανάπλασης ωστόσο στην οποία υποβλήθηκε, χάρη σε δωρητές, το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του.

«Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό για τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για τη βοήθειά τους και τους γιατρούς μου», δηλώνει ο Ρουμάνος, ο οποίος μέχρι τώρα δεν ήταν σε θέση να εργαστεί ξανά, καθώς μόλις ένα λεπτό στρώμα δέρματος προστάτευε τον εγκέφαλό του.

«Η επέμβαση κράτησε τέσσερις ή πέντε ώρες. Δεν κοίταξα αμέσως στον καθρέφτη. Τρεις ημέρες αργότερα, μια νοσοκόμα ήρθε για να αλλάξει τους επιδέσμους μου και της ζήτησα να βγάλει μια φωτογραφία ώστε να τη στείλω στην οικογένειά μου. Όταν αντίκρισα τον εαυτό μου ήμουν ξανά χαρούμενος», κατέληξε…

Δείτε τον στη φωτογραφία παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το πιο βρόμικο αυτοκίνητο της ιστορίας! (video)

Πορτογαλία: Ο κλειδωμένος αχυρώνας έκρυβε θησαυρό! (photos)

Αυτοπυρπόληση: Αυτή είναι η νέα μόδα των social medial! (video+photos)