ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: «Καυτή» γιαγιά έκανε σεξ σε περίπτερο με τον εραστή της! (vid+phs)

ΗΠΑ: «Καυτή» γιαγιά έκανε σεξ σε περίπτερο με τον εραστή της! (vid+phs)

«Σε αγαπώ» φώναζε στον άνδρα της η 68χρονη Peggy Klemm, την ώρα που αστυνομικοί την απομάκρυναν από την αίθουσα του δικαστηρίου, όπου λίγο νωρίτερα της είχε επιβληθεί φυλάκιση έξι μηνών, αφού συνελήφθη να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο με τον νεότερο εραστή της.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών πιάστηκε επ' αυτοφώρω κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεών της με τον 49χρονο David Bobilya (θα περάσει επίσης τους επόμενους 6 μήνες στην… ψειρού) σε περίπτερο της κεντρικής πλατείας του Lake Sumter όπου ζει έξω από τη Φλόριντα.

Και παρά το… κέρατο, ο απατημένος σύζυγος, Frank, φαίνεται ότι συγκινήθηκε από το κλάμα της ελκυστικής (για την ηλικία της) γιαγιάς κατά τη διάρκεια της δίκης, υποστηρίζοντας πως η ποινή όχι μόνο ήταν πολύ αυστηρή, αλλά η σύζυγός του έπρεπε να αφεθεί ελεύθερη!

Οι δικαστές ωστόσο είχαν αντίθετη άποψη καταδικάζοντας την Peggy για προσβολή της δημοσίας αιδούς και απροσάρμοστη συμπεριφορά, μετά μάλιστα από συμφωνία με τον δικηγόρο της, καθώς είχαν ακόμα πιο… άγριες διαθέσεις!

«Είναι μια εκπληκτική γυναίκα και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία», αρκέστηκε να δηλώσει ο σύζυγός της, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι λόγω καρκίνου…

Διαβάστε ακόμα:

Καναδάς: ATM μοίρασε δώρα και λεφτά! (vid+phs)

Εκκενώνεται το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας

Μυστήριο με περίτεχνα αγρογλυφικά σε Ρωσία και Γερμανία! (videos)