ΚΟΣΜΟΣ

Για κακούργημα κατηγορείται γιος πασίγνωστου ηθοποιού (pics)

Για κακούργημα κατηγορείται γιος πασίγνωστου ηθοποιού (pics)

Ο νεαρός είχε συλληφθεί τον Ιούνιο έπειτα από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του και βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Στα «χνάρια» του πατέρα του, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βαδίζει ο 20χρονος Indio Downey, ο οποίος είχε συλληφθεί στα τέλη Ιουνίου έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών που βρήκαν στο αυτοκίνητό το, κοκαΐνη και τώρα αντιμετωπίζει την κατηγορία του κακουργήματος.

Ο νεαρός που σήμερα βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών αλλά λόγω του ότι ήταν η πρώτη φορά, μπορούσε αυτόματα να ακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ο Ίντιι είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από λίγες ώρες με εγγύηση ενώ παλεύει εδώ και χρόνια με τους «δαίμονές» του.

Όπως είναι γνωστό και ο πατέρας του υπήρξε ένα από τα «κακά παιδιά» του Χόλιγουντ, δίνοντας χρόνια μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Δυστυχώς υπάρχει κάποιο γενετικό στοιχείο στον εθισμό και ο Indio φαίνεται πως το κληρονόμησε. Η οικογένεια του τον στηρίζει και θα είμαστε στο πλάι του να τον βοηθήσουμε να γίνει ο άντρας που είναι ικανός να γίνει» είχε δηλώσει τότε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Το 1997, ο σταρ του Χόλιγουντ είχε φυλακιστεί για έξι μήνες στις φυλακές του Λος Άντζελες για παραβίαση της αναστολής του ενώ ο ίδιος έχει δώσει μάχη για τον εθισμό του.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Της απαγόρευσαν να θηλάσει το μωρό της! (pics)