ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Βρέθηκε απαγχονισμένος από τη βοηθό του

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Βρέθηκε απαγχονισμένος από τη βοηθό του

Η προσωπική βοηθός του ήταν αυτή που είχε την ατυχία να αντικρίσει πρώτη τον Ρόμπιν Γουίλιαμς απαγχονισμένο με μια ζώνη και χωρίς σφυγμό στο σπίτι του, στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα tmz.com και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της, η σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε φύγει από το σπίτι νωρίς το πρωί της Δευτέρας για προσωπικές δουλειές. Η βοηθός του 63χρονου ηθοποιού, η οποία δεν κατονομάζεται, έφτασε στην οικία του ζευγαριού και χτύπησε την πόρτα. Όταν δεν έλαβε απάντηση ανησύχησε, δεδομένου ότι γνώριζε πως ο Γουίλιαμς την περίμενε. Επόμενή της κίνηση ήταν να χτυπήσει το παράθυρο και τελικά να εισβάλει στο σπίτι.

Άμεσα ειδοποίησε τη σύζυγο του, Σούζαν Σνάιντερ και την αστυνομία. Σύμφωνα, πάντα, μες την TMZ που επικαλείται πηγή μέσα από την οικογένεια, ο δημοφιλής κωμικός δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας. Η επικρατέστερη μέχρι στιγμής εκδοχή σε ό,τι αφορά στην αιτία που τον οδήγησε στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή, θέλει αυτή να είναι η βαριάς μορφής κατάθλιψη με την οποία πάλευε άνισα για πολλά χρόνια. Υπάρχουν, ωστόσο, αναφορές αμερικανικών μέσων που αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα...

Σύμφωνα, επίσης, με άλλα ΜΜΕ, υπήρχαν σημάδια από κοψίματα στους καρπούς του Γουίλιαμς, ενώ ένα ματωμένο μαχαίρι βρέθηκε δίπλα στη σορό του.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη περισσότερο και από την απώλεια ενός άλλου, εξαιρετικού ηθοποιού. Ίσως γιατί ο κόσμος συνδύασε τον Γουίλιαμς με την κωμωδία και εκτίμησε την απίστευτη ικανότητά του να κάνει τον θεατή να γελά χωρίς να καταβάλλει παρά ελάχιστη προσπάθεια, την ίδια ώρα που ο Σέιμουρ Χόφμαν πρωταγωνίστησε σε ανάλογα αξιόλογες ταινίες, πλην όμως όχι σε πολλές κωμωδίες.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Κρεμάστηκε με μια ζώνη

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (pics+video)