ΚΟΣΜΟΣ

Daily Mail: Αγοράστε ελληνικό νησί με 15 εκατ. ευρώ

Daily Mail: Αγοράστε ελληνικό νησί με 15 εκατ. ευρώ

Το πανέμορφο νησάκι της Εύβοιας, η «Αγία Τριάδα» είναι εδώ και πολλά χρόνια στο σφυρί.

Θέλετε να γίνετε βασιλιάς στο ιδιωτικό νησί σας στην Ελλάδα, τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το όνειρο σου πραγματικότητα, σύμφωνα με την Daily Mail. Φυσικά, η μόνη προϋπόθεση για να πράξετε είναι να διαθέτετε ρευστό... περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

1408695980772 wps 2 Pic shows This is the stu

Η «Αγία Τριάδα» είναι ένα πανέμορφο νησάκι στην Εύβοια, η οποία εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο σφυρί και περιμένει τον ιδιοκτήτη της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το νησάκι έχει το δικό του μπαρ, παιδική χαρά, 350 ελαιόδεντρα, άλλα καρποφόρα δέντρα αλλά και ένα παρατηρητήριο του 17ου αιώνα.

Το νησί διαθέτει δύο παραλίες, αλλά και εκκλησία ενώ ο ιδιοκτήτης του νησιού μπορεί να μείνει σε ένα οίκημα τεσσάρων υπνοδωματίων, με δύο δωμάτια υπηρεσίας και ξενώνα, που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα.

1408696128083 wps 7 Pic shows This is the stu

Το νησί πωλείται μέσω της Riginos Realty, εκπρόσωπος της οποίας λέει: «Φανταστείτε αυτή την όαση σαν το δικό σας καταφύγιο στη Μεσόγειο. Αυτό το ησυχαστήριο είναι ο απόλυτα ειδυλλιακός προορισμός για απομονωμένες διακοπές, όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι ο βασιλιάς του νησιού του».

Διαβάστε επίσης:

Σύμη, λιτή και αρχοντική