ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Το αγοράκι με τα μεγαλύτερα χέρια στον κόσμο! (video+photos)

Ινδία: Το αγοράκι με τα μεγαλύτερα χέρια στον κόσμο! (video+photos)

Τον απόλυτο εφιάλτη, βλέποντας από μικρή ηλικία την... πλάτη της ζωής, ζει ένα αγοράκι από την Ινδία, το οποίο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο εξαιτίας των γιγάντιων χεριών του!

Ο 8χρονος Kaleem δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδάκι της ηλικίας του καθώς τα χέρια του μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα έχοντας ξεπεράσει σε μέγεθος το κεφάλι του, ενώ δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει μόνος του βασικές βιολογικές του ανάγκες, όπως η σίτιση. Πόσο μάλλον να παίξει το αγαπημένο του κρίκετ.

Child-with-enlarged-hands

Τα χέρια του τα οποία ζυγίζουν πλέον 8 κιλά το καθένα, είναι μάλιστα και η αιτία που δεν πάει πια σχολείο, αφού εξαιτίας τους έπεφτε συνεχώς θύμα bullying, φοβούμενος ότι θα πέσει και θύμα σωματικής βίας αν επιστρέψει σε αυτό.

«Δεν πάω στο σχολείο, επειδή ο δάσκαλος λέει ότι τα άλλα παιδιά φοβούνται τα χέρια μου. Πολλά από αυτά όμως με πειράζουν για τη δυσμορφία μου. Απειλούν "ας δείρουμε το παιδί με τα μεγάλα χέρια"», εκμυστηρεύεται ο Kaleem και συνεχίζει: «Κάποια παιδιά με έχουν δείρει και θα το έκαναν ξανά».

Όσο για την καθημερινή του ζωή; «Είναι δύσκολο να φορέσω τα ρούχα μου, να κουμπώσω κουμπιά και να ανεβάσω το παντελόνι μου», αναφέρει.

Child-with-large-hands-2

Η οικογένεια πλέον του άτυχου αγοριού, το οποίο γεννήθηκε με ελαφρώς μεγαλύτερα από το κανονικό χέρια, αναζητά οικονομική και όχι μόνο βοήθεια, καθώς ο πατέρας «βγάζει» μόλις 15 λίρες το μήνα ως εργάτης.

«Αρχικά οι γροθιές του ήταν μικρές, αλλά άρχισαν να μεγαλώνουν, όπως και τα δάχτυλά του», τονίζει η 27χρονη μητέρα του, συμπληρώνοντας: «Θέλουμε να τον πάμε στο νοσοκομείο, αλλά υπήρξαν φορές που δεν είχαμε καθόλου χρήματα και αναγκαζόμουν να ζητιανέψω».

Γιατρός του τοπικού νοσοκομείου δήλωσε ότι η αιτία της παραμόρφωσης είναι άγνωστη, ωστόσο θα μπορούσε να είναι είτε λεμφαγγείωμα, είτε χαμάρτωμα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι εκτός από τα γιγαντιαία χέρια του, ο Kaleem χαίρει άκρας υγείας, αν και η αυξημένη πίεση στο καρδιαγγειακό του σύστημα θα μπορούσε ενδεχομένως να μειώσει τη διάρκεια ζωής του…

Διαβάστε ακόμα:

Αυστραλή κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση σε πτήση της Malaysia Airlines! (videos+photos)

Μυστήριο με το… εξωγήινο οστό στον Άρη! (photo)