ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Είχε μέσα της οστά του αγέννητου μωρού της για 36 χρόνια (photos)

Ινδία: Είχε μέσα της οστά του αγέννητου μωρού της για 36 χρόνια (photos)

Τα οστά του αγέννητου μωρού της, μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, αφαίρεσαν από το σώμα μιας γυναίκας στην Ινδία.

Η Jyoti Kumar, πιστεύεται ότι είχε τη μεγαλύτερη σε διάρκεια έκτοπη κύηση στον κόσμο, κατά την οποία το έμβρυο αναπτύχθηκε έξω από τη μήτρα, απειλώντας τη ζωή της ίδιας και του βρέφους.

Ήταν 24 χρονών (το 1978) όταν της είπαν ότι το μωρό της είχε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης, ωστόσο τρομοκρατημένη από την ιδέα μιας επέμβασης, αναζήτησε φαρμακευτική αγωγή για την καταπολέμηση του πόνου σε μια μικρή κλινική. Μετά από λίγους μήνες, πείστηκε ότι είχε λύσει το πρόβλημά της.

Παρόλα αυτά, υποφέροντας από διάφορα προβλήματα υγείας και έντονους πόνους στο στομάχι, επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών (NKPSIMS) στην κεντρική ινδική πόλη Ναγκπούρ.

Οι γιατροί ανακάλυψαν μέσα της - μέσω μαγνητικής - μία ασβεστοποιημένη μάζα. Ήταν τα οστά του αγέννητου παιδιού της κολλημένα σε όλα τα όργανα μεταξύ μήτρας, εντέρων και ουροδόχου κύστης, επηρεάζοντας τη σωστή λειτουργία των νεφρών της…

Ψάχνοντας την ιατρική βιβλιογραφία για παρόμοιες υποθέσεις εντόπισαν μια Βελγίδα που είχε μέσα της τα «απομεινάρια» μιας έκτοπης κύησης για 18 χρόνια...

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Βρήκε ημίγυμνο ηθοποιό του Χόλυγουντ να κοιμάται δίπλα της!

Μπαλί: Τάισαν δράκο του Κομόντο με ζωντανή κότα! (video)

Τι γίνεται αν κάποιος λιποθυμήσει στο μετρό της Σαγκάη; (video+photos)