ΚΟΣΜΟΣ

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί (video)

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί (video)

«Όσο χρειαστεί, μέχρι να αποκατασταθεί η ασφάλεια του εβραϊκού κράτους, θα συνεχιστούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Χαμάς», κατέστησε σαφές ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, προειδοποιώντας τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν από οποιαδήποτε θέση όπου αναπτύσσουν τρομοκρατική δράση Παλαιστίνιοι μαχητές, καθώς «οι εγκαταστάσεις αυτές πιθανόν να πληγούν από βομβαρδισμούς».

«Η στρατιωτική επιχείρηση που άρχισε στις 8 Ιουλίου θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχει το στόχο της και αυτό μπορεί να πάρει χρόνο», τόνισε ο Νετανιάχου από το Τελ Αβίβ.

«Καλώ τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν αμέσως από κάθε σημείο από το οποίο η Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατική δράση. Κάθε ένα από τα σημεία αυτά αποτελεί στόχο για εμάς», δήλωσε την επομένη της ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης που ισοπέδωσε πολυκατοικία 13 ορόφων στη Γάζα (video).

Ο ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει τους ενοίκους της πολυκατοικίας να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, λίγο πριν από την επίθεση. Σύμφωνα με τον στρατό, στο κτίριο στεγαζόταν κέντρο διοίκησης της Χαμάς.

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Οι σοκαριστικές selfies – μήνυμα εναντίον του καρκίνου! (photos)

ΗΠΑ: Πυροσβέστες υπέστησαν ηλεκτροπληξία μπουγελώνοντας φοιτητές! (vid+phs)

Καναδάς: Αρκούδα βγήκε στη στροφή ποδηλάτη! (video)

Αρρωστημένο! Τζιχαντιστές έβαλαν παιδί να αναπαραστήσει τη δολοφονία του Φόλεϊ (photos)