ΚΟΣΜΟΣ

Αιθέρια… πρόταση γάμου από Τούρκο πιλότο! (video)

Αιθέρια… πρόταση γάμου από Τούρκο πιλότο! (video)

Μπορεί να είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει αναταράξεις ή κάποιο τεχνικό πρόβλημα, όχι όμως και για την πρόταση γάμου εν πτήσει!

Ένας πιλότος της Turkish Airlines ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί στους αιθέρες!

Το αεροπλάνο που είχε αναχωρήσει από το Βαν (ανατολικά) με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, είχε μόλις φθάσει σε ύψος 10.000 μέτρων όταν ο πιλότος πήρε το μικρόφωνο του κυβερνήτη, κάνοντας μια πρωτότυπη και άκρως… προσωπική ανακοίνωση.

«Κυρίες, κύριοι, σας ομιλεί ο πιλότος σας. Αναμένεται να φθάσουμε στην Κωνσταντινούπολη στην προβλεπόμενη ώρα και εσείς αγαπητοί επιβάτες θα γίνετε σύντομα μάρτυρες μιας αξιομνημόνευτης στιγμής», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε, αφήνοντας εμβρόντητους τους ταξιδιώτες:

«Θα ήθελα να ρωτήσω, ενώ πετάμε ανάμεσα στα σύννεφα, τη Χαζέλ Τσαγίν Γκιουρλέγεν, που ταξιδεύει μαζί σας, εάν δέχεται να περάσουμε μαζί κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας. Θέλεις να με παντρευτείς;».

Στη συνέχεια, σαν σωστός άνδρας, ο πιλότος — ο οποίος δεν άνηκε στο πλήρωμα του αεροσκάφους για τη συγκεκριμένη πτήση — βγήκε από το θάλαμο διακυβέρνησης για να προσφέρει ένα δαχτυλίδι στη σύντροφό του πριν την αγκαλιάσει εν μέσω χειροκροτημάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Ρωσία: Άφησαν τον ανάπηρο γιο τους να πεθάνει στο ψυγείο!

Βρετανία: Ακίτα έκοψε το αυτί 4χρονου! (photo)

Μιζούρι: Συγκίνηση και ανατριχίλα στην κηδεία του Μάικλ Μπράουν (vids+pics)

ΗΠΑ: Ο οικολόγος που παλεύει με τα φίδια! (video+photos)

Βρετανία: Έντονη ανησυχία από τεράστιο κρατήρα! (video+photos)