ΚΟΣΜΟΣ

Λίβερπουλ: Σοκαριστικό! Υπέβαλαν ανάπηρο άστεγο σε «Ice Bucket Challenge»! (video)

Λίβερπουλ: Σοκαριστικό! Υπέβαλαν ανάπηρο άστεγο σε «Ice Bucket Challenge»! (video)

Αίσθηση στη βρετανική (και όχι μόνο) κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ένας άστεγος, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, υποβάλλεται παρά τη θέληση του σε «Ice Bucket Challenge»!

Το θύμα, που είναι άστεγο εδώ και 17 χρόνια, προσπαθεί μάταια να ξεφύγει από τον άκαρδο νέο, ο οποίος δε διστάζει μάλιστα να προλογίσει εμετικά στο βίντεο την αποτρόπαια πράξη του.

«Ζω στους δρόμους τόσα χρόνια και δεν έχω έρθει ξανά αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι του Λίβερπουλ είναι θερμοί και χάρη σε αυτούς είμαι ζωντανός», τόνισε το θύμα της επίθεσης, το οποίο ωστόσο δεν κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, καθώς δεν ήθελε οι ασυνείδητοι νέοι να έχουν μπλεξίματα με το Νόμο…

«Δεν έχω ένα δωμάτιο να κοιμηθώ και έμεινα βρεγμένος όλη τη νύχτα. Θα έκανα τα πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά δεν είδα καμιά φιλανθρωπία σε αυτό», κατέληξε ο 40χρονος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην είσοδο ενός σιδηροδρομικού σταθμού του Έβερτον.

Μετά τη δημοσίευση ωστόσο του βίντεο, η αστυνομία του Merseyside ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της συμμορίας και του δράστη.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Τεράστιος καρχαρίας ξύπνησε μνήμες από το Jaws! (video+photos)

Το βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα: Ελέφαντες χορεύουν… Μπαχ!

Οι τζιχαντιστές ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση Αμερικανής ομήρου! (video)

Ο αποκεφαλιστής του Φόλεϊ χωρίς την κουκούλα! (video+pics)

Τορόντο: Δε φαντάζεστε γιατί έφαγε από το πάτωμα του μετρό! (video+photos)

Δουβλίνο: Έσπρωξαν τραμ για να απεγκλωβίσουν μαθήτρια! (video)