ΚΟΣΜΟΣ

Το τσίμπημα δεν ήταν από κουνούπι! Προσοχή: Σκληρές εικόνες!

Το τσίμπημα δεν ήταν από κουνούπι! Προσοχή: Σκληρές εικόνες!

Νόμιζε ότι το τσίμπημα που ένιωσε προερχόταν από ένα αθώο κουνούπι αλλά έκανε μεγάλο λάθος!

Δύσκολα θα ξαναπάει για διακοπές στο Κανκούν του Μεξικό ένας Βρετανός ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από το τσίμπημα μίας δηλητηριώδους αράχνης.

Ο 32χρονος είχε πάει στη συγκεκριμένη πόλη με τη σύντροφο του προκειμένου να παρακολουθήσουν το γάμο ενός φίλου. Ήταν ξαπλωμένος όταν ένιωσε ένα τσίμπημα και κούνησε το πόδι του. Όταν έσκυψε από το κρεβάτι είδε μία αράχνη.

Στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για ένα κουνούπι αλλά όταν είδε το πόδι του να πρήζεται και να γίνεται διπλάσιο, άρχισε να ανησυχεί.

«Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ καν να διακρίνω την επιγονατίδα μου. Πρήστηκε λες και το είχα φουσκώσει με αντλία ενώ το πύον έτρεχε συνέχεια.» δήλωσε ο νεαρός άντρας.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου επιτρέψουν να φύγω. Έπρεπε να παραμείνω τουλάχιστον μία μέρα ακόμα για να μπορέσω να πετάξω με το αεροπλάνο.»

Όταν επέστρεψαν τελικά στη χώρα τους, ξαναπήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάρει επιπλέον αντιβιοτικά αφού το δηλητήριο του έτρωγε τη σάρκα!

Ένα μήνα μετά το περιστατικό το πόδι του εξακολουθεί να έχει πάνω τρεις τρύπες και τεράστιες ουλές.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Ice Bucket Challenge πάνω σε άλογο; Θα πάει στραβά! (βίντεο)