ΚΟΣΜΟΣ

Ο γάμος της χρονιάς! Παντρεύτηκαν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί! (pics)

Ο γάμος της χρονιάς! Παντρεύτηκαν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί! (pics)

Το ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε στο Correns της νότιας Γαλλίας, το περασμένο Σάββατο, 26 Αυγούστου μετά από εννέα χρόνια που είναι μαζί!

Η Jolie και Pitt παντρεύτηκαν σε ένα μικρό εκκλησάκι σε μια ιδιωτική τελετή που παρακολούθησαν οικογένεια και μερικοί στενοί φίλοι στο Chateau Miraval, αφού απέκτησαν την άδεια γάμου από έναν δικαστή της Καλιφόρνιας. Ο ίδιος δικαστής διεξήγαγε επίσης την τελετή.

Η Jolie περπάτησε στο διάδρομο με τους μεγαλύτερους γιους της, τον Maddox, 13 ετών και τον Pax, 10.

Η Zahara, εννέα ετών και η και Vivienne, έξι, έριχναν πέταλα λουλουδιών στο διάδρομο ενώ η Shiloh και η Knox κρατούσαν μαζί το δαχτυλίδι των γάμων.

Ο Brad μάλιστα είχε εντοπιστεί νωρίτερα στο Dorset της Βρετανίας φορώντας τη νέα βέρα του.

Η Jolie φορούσε ένα πανέμορφο μενταγιόν που ανήκε στη μητέρα της, Marcheline Bertrand το οποίο είχε και μία ειδική θήκη με τη φωτογραφία της.

Ο πατέρας της νύφης, ο 75χρονος ηθοποιός Jon Voight, δεν ήταν καλεσμένος στο γάμο τον οποίο δε γνώριζε καν ενώ στους δημοσιογράφους που τον ενημέρωσαν για το γεγονός δήλωσε ότι αυτό είναι... «ωραίο».

«Mr and Mrs Smith»

Η 39χρονη Angelina και ο 50χρονος Brad γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Mr. and Mrs Smith” το 2004 και ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Jennifer Aniston.

Λίγους μήνες μετά όπως ήταν αναμενόμενο, χώρισαν ενώ η Άνιστον άρχισε να επισκέπτεται ψυχαναλυτή για να ξεπεράσει το σοκ έστω και αν ο πρώην σύζυγος της, Μπραντ Πιτ, έλεγε ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει από καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Βγήκε η απόφαση για τον Ουκρανό φαρσέρ που επιτέθηκε στον Μπράντ Πιτ