ΚΟΣΜΟΣ

Νταϊάνα: 17 χρόνια μετά, το νυφικό της επιστρέφει στους γιους της (pics+video)

Νταϊάνα: 17 χρόνια μετά, το νυφικό της επιστρέφει στους γιους της (pics+video)

Το νυφικό της ήταν αναμφισβήτητα το διασημότερο του κόσμου!

17 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το νυφικό της επιστρέφει εκεί που ανήκει και δεν είναι άλλο από τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Με χιλιάδες μαργαριτάρια, δεκάδες μέτρα δαντέλας και μεταξιού, το μυθικό νυφικό της άτυχης πριγκίπισσας, βρισκόταν μέχρι τώρα στα χέρια του αδερφού της, Ερλ Σπένσερ.

Σήμερα όμως, το γαμήλιο κειμήλιο επιστρέφει στα χέρια των παιδιών της.

Ο Σπένσερ είχε τοποθετήσει το νυφικό και άλλα προσωπικά κειμήλια της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, σε μία έκθεση αφιερωμένη στην ίδια με την ονομασία: «Νταϊάνα: Η γιορτή..»

Για δύο μήνες κάθε χρόνο ήταν στο σπίτι της οικογένειάς της και μετά η έκθεση μεταφερόταν από χώρα σε χώρα.

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στο Σινσινάτι των ΗΠΑ, μαζί με άλλα 28 φορέματά της αλλά και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Ο Λόρδος Σπένσερ, είχε δηλώσει ότι προσωπική επιθυμία της Νταϊάνα ήταν τα προσωπικά της αντικείμενα να τα έχει υπό την επίβλεψη του μέχρι και ο μικρότερος γιος της κλείσει τα 30 κάτι που θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Με τα χρόνια, τα έσοδα από την έκθεση ξεπερνούν το 1.000.000 λίρες αν και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τα κέρδη είναι πολύ περισσότερα ενώ οι δύο πρίγκιπες είχαν δηλώσει έντονη δυσαρέσκεια για την εμπορευματοποίηση του θανάτου της μητέρας τους.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Απέλαση για άντρα με σύνδρομο Down γιατί έμεινε... ορφανός!