ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανίδα μητέρα απειλεί να αποκεφαλίσει χριστιανούς! (vid+pics)

Βρετανίδα μητέρα απειλεί να αποκεφαλίσει χριστιανούς! (vid+pics)

Να αποκεφαλίσει όποιον χριστιανό βρεθεί στο δρόμο της απειλεί μια Βρετανίδα μητέρα, η οποία ταξίδεψε στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών!

Την ίδια ώρα που η ανησυχία της βρετανικής κυβέρνησης λόγω της κατακόρυφης αύξησης των Βρετανών πολιτών που εντάσσονται ή σχεδιάζουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος είναι έκδηλη, η ιστορία μιας μητέρας δύο παιδιών σοκάρει.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, η γυναίκα - που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της - ονομάζεται Sally Jones, κατάγεται από το Κεντ, ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος μιας γυναικείας ροκ μπάντας. Τους τελευταίους ωστόσο μήνες γυρίζει το κεφάλι στο Umm Hussain al-Britani σκορπίζοντας τρόμο και απειλές στους χριστιανούς της Συρίας και του Ιράκ.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένη με έναν Βρετανό χάκερ, ο οποίος επίσης εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος. Οι δυο τους, για να μην κινήσουν υποψίες, ταξίδεψαν χωριστά στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν με τους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα μάλιστα με τις βρετανικές Αρχές, ο άντρας της ονομάζεται Junaid Hussain και θεωρείται ένας από τους υπόπτους για τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου, James Foley.

utyiioo

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στις 10 Αυγούστου, η Sally ενημέρωσε - μέσω Twitter - ότι είχε καταφέρει να φτάσει στο «Χαλιφάτο», αφού πρώτα είχε «κολλήσει» για επτά μήνες στην επαρχία Ιντλίμπ, της βορειοδυτικής Συρίας.

Ακολούθως, αποκάλυψε ότι βρισκόταν πλέον στην επαρχία Ράκα στη Συρία, δίπλα σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, με ένα σοκαριστικό μήνυμα: «Χριστιανοί, όλοι σας χρειάζεστε αποκεφαλισμό με ένα ωραίο, μεγάλο κοφτερό μαχαίρι και μετά να κρεμάσουμε τα κεφάλια σας στη Ράκα. Ελάτε εδώ και θα το κάνω εγώ για εσάς»...

Διαβάστε ακόμα:

Βιετνάμ: Κοιμόντουσαν στη δουλειά και ο κλέφτης αλώνιζε! (video)

ΗΠΑ: Τραγικό! Κοριτσάκι καταπλακώθηκε από την άμμο ενώ έπαιζε! (phs)

Γαλλία: Γονείς δολοφόνησαν το μωράκι τους και κατήγγειλαν απαγωγή!

Δείτε με τι αντικατέστησαν τους ταύρους στο παραδοσιακό ισπανικό έθιμο! (videos)