ΚΟΣΜΟΣ

Διαβολικό Κινεζάκι: Του έκοψε το σχοινί ασφαλείας στον 8ο όροφο! (photos)

Διαβολικό Κινεζάκι: Του έκοψε το σχοινί ασφαλείας στον 8ο όροφο! (photos)

Τον τρόμο - 100 περίπου μέτρα πάνω από το έδαφος - έζησε ένας εργάτης στην Κίνα, καθώς ένα εξοργισμένο παιδί που έμενε στην πολυκατοικία όπου δούλευε, τού έκοψε το σχοινί ασφαλείας αφήνοντάς τον να αιωρείται στο κενό!

Ο Liu Mai εργαζόταν έξω από το διαμέρισμα του δεκάχρονου αγοριού στον 8ο όροφο, προκαλώντας αρκετό θόρυβο με το τρυπάνι του. Κάτι που εξόργισε το παιδί καθώς δεν μπορούσε να δει τηλεόραση, με αποτέλεσμα να πάρει δραστικά μέτρα. Πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να κόβει το σχοινί ασφαλείας του άτυχου εργάτη!

«Χρησιμοποιούσα το ηλεκτρικό τρυπάνι για να τοποθετήσω φώτα στο εξωτερικό του κτιρίου, όταν ένιωσα το σχοινί ασφαλείας μου να τρέμει. Γύρισα και είδα ένα αγόρι να το κόβει με μαχαίρι. Του φώναξα να σταματήσει, αλλά δεν με άκουσε», εκμυστηρεύτηκε ο Mai και συμπλήρωσε: «Πάγωσα. Ήμουν σίγουρος ότι θα πέσω και το αγόρι απλά στεκόταν εκεί και με κοίταζε».

Ο βοηθός του, Zhang Pan, άκουσε τις κραυγές του καλώντας την πυροσβεστική, η οποία κατάφερε τελικά να σώσει τον τρομοκρατημένο Liu.

«Θα μπορούσε να είχε μοιραίες συνέπειες. Ευτυχώς όμως καταφέραμε να σώσουμε τον άνδρα. Το αγόρι είπε ότι ο εργάτης έκανε πολύ θόρυβο και δεν τον άφηνε να δει τα αγαπημένα του παιδικά. Συνειδητοποίησε τι έκανε και ζήτησε συγγνώμη», ανέφερε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού τόνισε: «Υποσχέθηκε ότι δεν θα κάνει κάτι παρόμοιο ξανά. Νομίζω ότι θα χρειαστεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού» (Ααααντε θα συμπληρώσουμε εμείς!).

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Τον άφησαν να πεθάνει εξαιτίας του τριχωτού στήθους του! (photos)

Βρετανίδα μητέρα απειλεί να αποκεφαλίσει χριστιανούς! (vid+pics)

Βιετνάμ: Κοιμόντουσαν στη δουλειά και ο κλέφτης αλώνιζε! (video)

ΗΠΑ: Τραγικό! Κοριτσάκι καταπλακώθηκε από την άμμο ενώ έπαιζε! (phs)

Γαλλία: Γονείς δολοφόνησαν το μωράκι τους και κατήγγειλαν απαγωγή!

Δείτε με τι αντικατέστησαν τους ταύρους στο παραδοσιακό ισπανικό έθιμο! (videos)

Υεμένη: Βρετανός όμηρος απευθύνει έκκληση για βοήθεια (video)