ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έχασε τα άκρα του από λοίμωξη που «τρώει» τη σάρκα (pics)

Βρετανία: Έχασε τα άκρα του από λοίμωξη που «τρώει» τη σάρκα (pics)

Σε επέμβαση προσθετικής στα χείλη υποβλήθηκε ένας Βρετανός, ο οποίος έχει χάσει και τα τέσσερα άκρα του εξαιτίας μιας σπάνιας μόλυνσης που «τρώει» τη σάρκα.

Ο Alex Lewis αρρώστησε τον περασμένο Νοέμβριο και αρχικά νόμιζε πως πρόκειται για ένα απλό κρυολόγημα, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, έπασχε από λοίμωξη στρεπτόκοκκου Α, η οποία οδήγησε στην απώλεια των άκρων του, αλλά και μέρους του προσώπου του.

Ένα χρόνο σχεδόν αργότερα ξάπλωσε και πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι για να υποβληθεί σε μια εξαιρετικά λεπτή χειρουργική επέμβαση διάρκειας 20 ωρών.

Οι χειρουργοί του Salisbury District Hospital χρησιμοποίησαν δέρμα από τον ώμο του, προκειμένου να του δημιουργήσουν νέα χείλη, ενώ σε έξι μήνες θα είναι σε θέση να του τα διαμορφώσουν, προσδίδοντάς τους και την κατάλληλη υφή με τατουάζ.

«Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο φοβισμένος. Πέτρωσα μόλις είδα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη. Τα χείλη μου ήταν τόσο πρησμένα που μπορούσα να τα δω κοιτώντας κάτω. Είναι αρκετά κωμικό. Σαν ένα μακάβριο αστείο», τόνισε ο 34χρονος στην Daily Echo.

Ο Άλεξ υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση την περασμένη Δευτέρα ώστε να ανοίξει το στόμα του και να αποκτήσουν τα χείλη του δική τους παροχή αίματος. Ήθελε να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες του για να γίνει έτσι πρότυπο του 3χρονου γιου του, Sam, κάνοντάς τον περήφανο…

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΛY ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον δεύτερο Αμερικανό όμηρο

Του επιτέθηκαν αστυνομικοί επειδή πλήρωσε σε ταμείο για γυναίκες! (vid+pics)

Έμπολα: Συγκλονιστική «σύλληψη» ασθενή που δραπέτευσε! (vid+pics)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η Γάζα πριν και μετά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ

ΗΠΑ: Ο Μεγαλοπόδαρος άφησε πίσω του ίχνη! (photos)