ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Εντόπισαν λείψανα βρεφών σε σπίτι-χωματερή (vid+pics)

ΗΠΑ: Εντόπισαν λείψανα βρεφών σε σπίτι-χωματερή (vid+pics)

Τα λείψανα τριών βρεφών μέσα σε ένα σπίτι-χωματερή, γεμάτο αρουραίους, εντόπισαν αστυνομικοί στη Μασαχουσέτη, συλλαμβάνοντας μια γυναίκα 31 ετών.

Τα λείψανα του ενός βρέφους βρέθηκαν στο βάθος μιας ντουλάπας, σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στην πόλη Όξμπριτζ, περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βοστόνης, ενώ ερευνώντας διεξοδικά το σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλους δύο σκελετούς που πιστεύεται ότι ανήκουν σε νεογέννητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπόστον Χέραλντ», πριν από δύο εβδομάδες, οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης είχαν απομακρύνει από το σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, τέσσερα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 13 ετών.

Η Έρικα Μάρεϊ, η οποία πιστεύεται ότι είναι η μητέρα και των επτά παιδιών — των τριών νεκρών βρεφών και των τεσσάρων που ζούσαν μαζί της — προφυλακίστηκε, ενώ αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να φορέσουν στολές για προστασία από επικίνδυνα υλικά κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο χώρο. Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα, ήταν γεμάτο με ζωύφια και μύγες, ενώ υπήρχαν παντού πεταμένες βρόμικες πάνες που έφταναν σε ύψος το μισό μέτρο!

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν επίσης και αρκετοί σκελετοί ζώων…

Διαβάστε ακόμα:

Εντυπωσιακή κάρτα μνήμης προσφέρει αποθηκευτικό χώρο –μαμούθ!

Βρετανία: Άφησαν το γιο τους να τυφλωθεί μεγαλώνοντάς τον σε τρώγλη! (pics)

Ο Πιστόριους ενδέχεται να γλυτώσει τη φυλακή! (pics+vids)

ΗΠΑ: Δάσκαλος έδωσε χλωρίνη σε δεκάδες παιδάκια! (pics)