ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Xήρα αυτόχειρα ζήτησε τα προσωπικά του είδη και της έστειλαν το... σχοινί!

Γαλλία: Xήρα αυτόχειρα ζήτησε τα προσωπικά του είδη και της έστειλαν το... σχοινί!

Απίστευτη ιστορία από το Μπερκ-σιρ-Μερ της βόρειας Γαλλίας! Μια χήρα η οποία ζητούσε να της επιστραφούν τα προσωπικά αντικείμενα του συζύγου της, ο οποίος αυτοκτόνησε στο χώρο εργασίας του, έλαβε μέσα σε ένα δέμα το... σχοινί που χρησιμοποίησε για να απαγχονιστεί!

Η χήρα, η Λιζιάν Ρεμπούλ, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην εργοδότη του αυτόχειρα, είχε γράψει κατ' επανάληψη στη διεύθυνση του εργοστασίου όπου εργαζόταν ο άντρας της. Σε όλες τις επιστολές ζητούσε να της επιστραφούν τα προσωπικά αντικείμενά του που φυλάσσονταν στο ερμάριό του.

«Στις 13 Ιουνίου έλαβα ένα δέμα βάρους 8 κιλών. Μέσα υπήρχαν ένα μπλουζάκι, παπούτσια, ένα κουτί με μολύβια... και ένα σχοινί. Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ που έπαθα», αφηγήθηκε η Λιζιάν στην τοπική εφημερίδα La Voix du Nord.

Ο διευθυντής της εταιρείας, από την πλευρά του, έκανε λόγο για «μεγάλη γκάφα».

«Η αστυνομία μάς είχε ζητήσει να συγκεντρώσουμε τα προσωπικά αντικείμενα του συζύγου σας και το σκοινί για την περίπτωση που τα χρειάζονταν οι αστυνομικοί. Μετά το δικό σας αίτημα, στείλαμε το δέμα που είχαμε ετοιμάσει χωρίς να ελέγξουμε το περιεχόμενό του», έγραψε σε μια επιστολή του προς τη χήρα, με την οποία ζητούσε συγγνώμη για το μακάβριο λάθος.

Διαβάστε ακόμα:

Βέλγιο: Δεκτό το αίτημα ψυχασθενή – βιαστή για ευθανασία