ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Σατανιστική τελετή σε θέατρο της Οκλαχόμα – Έντονες αντιδράσεις

Απίστευτο: Σατανιστική τελετή σε θέατρο της Οκλαχόμα – Έντονες αντιδράσεις

Δεκάδες άτομα διαδήλωσαν στην Οκλαχόμα, ενάντια σε σατανική τελετή που φιλοξενήθηκε σε θέατρο. Τοπική εφημερίδα ανέφερε πως το τελετουργικό παρακολούθησαν περίπου 40 με 50 άτομα που βρέθηκαν μέσα στο υπόγειο του θεάτρου.

Το γεγονός φυσικά έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους της πολιτείας, αφού θεωρούν πως τέτοιες τελετές πρέπει να απαγορεύονται.

Έξω από το θέατρο βρίσκονταν περισσότεροι διαδηλωτές από τους συμμετέχοντες σε μια προσπάθεια να στείλουν μήνυμα κατά του σατανισμού. Επικεφαλής της τελετής ήταν ο Άνταμ Ντάνιελς, ένας άντρας που αυτοαποκαλείται σατανιστής.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως η τελετή προσαρμόστηκε έτσι ώστε να συμβαδίζει με τους νόμους της πολιτείας. Ο ίδιος είπε σε τοπικά Μέσα πως στην τελετή θα καταγγείλουν τον Ιησού, ενώ προειδοποίησε πως αυτή περιλαμβάνει σεξ και πολύ γυμνό.

Εν τω μεταξύ, περίπου 1200 καθολικοί μαζεύτηκαν σε εκκλησία προκειμένου να ακούσου τη λειτουργία η οποία διήρκησε μια ώρα. Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που επειδή δε χωρούσαν όλοι στο Ναό, έκαναν «κατάληψη» σε μια καφετέρια που βρίσκεται δίπλα, ενώ περίπου 400 άτομα άκουσαν τη λειτουργία μέσω μικροφωνικής εγκατάστασης. Ο ιερέας στο κήρυγμά του, τόνισε πως η Οκλαχόμα πολιορκείται από σκοτεινές δυνάμεις. Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως «εμείς σαν Χριστιανοί, ξέρουμε πως ο Ιησούς υπέταξε το σατανά. Ο πόλεμος έχει τελειώσει και τον έχουμε κερδίσει εμείς, αν και ξέρουμε πως οι αντιδικίες θα συνεχιστούν μέχρι να έρθει ο Ιησούς και να βασιλεύσει για πάντα».

Διαδηλωτές εναντιώθηκαν στη σατανιστική τελετή που διοργανώθηκε στην πόλη. Σύμφωνα με τις Αρχές υπήρξε μια σύλληψη γυναίκας η οποία είχε γονατίσει έξω από κτήριο και όταν της ζητήθηκε να σηκωθεί για να ανοίξει η είσοδος, αρνήθηκε επανειλημμένα.

Παρά την οργή των διαδηλωτών η αστυνομία είπε πως δε μπορεί να σταματήσει την τελετή, αφού το Civic Center που τη φιλοξένησε είναι δημόσιο κτήριο.