ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε selfie φωτογραφίες που οδήγησαν στο θάνατο (pics)

Δείτε selfie φωτογραφίες που οδήγησαν στο θάνατο (pics)

Δείτε δέκα selfies που οδήγησαν στο θάνατο μετά από λίγα λεπτά

Όλα για μία φωτογραφία του εαυτού μας. Η πιο εγωιστική τρέλα του διαδικτύου, που λίγο πολύ όλοι την ακολουθούν και την έχουν κάνει έστω για μία φορά, μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο.

Δείτε μερικά παραδείγματα

1) Έβγαλε selfie και έπαθε ηλεκτροπληξία.

Η Xenia Ignatyeva πήρε μια selfie πάνω σε μία γέφυρα, 28 πόδια πάνω από το έδαφος για να εντυπωσιάσει τους φίλους της. Η 17χρονη Ρωσίδα έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε ένα καλώδιο. Έπαθε ηλεκτροπληξία.

i28m

2) Έβγαλε μία selfie μέσα στο ιδιωτικό της τζετ

Τον Δεκέμβριο του 2012 η ποπ σταρ του Μεξικό, Jenni Rivera πήρε αυτή τη selfie μαζί με τους φίλους της λίγο πριν την απογείωση ενός ιδιωτικού τζετ.

Το αεροσκάφος συνετρίβη και δεν άφησε επιζώντες.

i29m

3) Οδηγούσε και έβγαζε selfie

Στις 26 Απριλίου του 2014, η Courtney Sanford δημοσίευσε αυτήν την εικόνα της ενώ τραγουδούσε το τραγούδι του Pharrel Williams, 'Happy' , Η κοπέλα, που οδηγούσε κατά τη λήψη της φωτογραφίας, λίγα λεπτά αργότερα τράκαρε με ένα φορτηγό και το ατύχημα αποδείχθηκε μοιραία.

i2cm

4) Έβγαλε μία φωτογραφία λίγο πριν οδηγήσει τη μηχανή του.

Ένας διάσημος μουσικό από το Πουέρτο Ρίκο, θέλησε να φωτογραφηθεί πριν οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του στην Νέα Υόρκη. Λίγα λεπτά αφού ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram η μοτοσυκλέτα του συνετρίβη και εκείνος βρήκε τραγικό θάνατο.

i2em

5) Selfie πριν την μοιραία πτήση

Ο Gary Slok και η μητέρα του τράβηξαν αυτή τη selfie μερικά λεπτά πριν την απογείωση της πτήσης των Μαλαισιανών αερογραμμών το οποίο καταρρίφθηκε πάνω από την Ουκρανία, τον Ιούλιο του 2014.

i2fm

6) Selfie με όπλο

Ο 21χρονος Oscar, έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να τραβήξει μια selfie με ένα πυροβόλο όπλο για την σελίδα του στο Facebook, τον Ιούλιο του 2014. Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι και δεν κατάφερε να επιβιώσει.

i2hm

7) Selfie στο ποτάμι

Ένα 13χρονο κορίτσι από το Μεξικό θέλησε να τραβήξει μια selfie στις όχθες του ποταμού El Tunal στοΜεξικό. Δυστυχώς, έπεσε στο ποτάμι και πνίγηκε τον περασμένο Ιούλιο.

i2jm

8) Ανέβηκε στην οροφή ενός τρένου

Τον Μάρτιο του 2014 ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία όταν θέλησε να σκαρφαλώσει στην οροφή ενός τρένου για να τραβήξει μία selfie.

i2km

9) Τραγούδαγαν στο αυτοκίνητό τους

Δύο νεαρές Ιρανές θέλησαν να τραβήξουν μία selfie καθώς τραγουδούσαν καραόκε και οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους. Τράκαραν, επέζησαν και έβγαλαν μία selfie στο νοσοκομείο!

i2nm

10) Έπεσαν σε γκρεμό

Ένα ζευγάρι θέλησε να τραβήξει μία φωτογραφία σε έναν γκρεμό στην Πορτογαλία τον περασμένο Αύγουστο. Και οι δύο έπεσαν...

i2om

Διαβάστε επίσης: Φρίκη: Έβγαλε selfie δίπλα σε πτώμα (pic)