ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-αποκάλυψη: Η καθημερινή φρίκη στις πόλεις των τζιχαντιστών

Βίντεο-αποκάλυψη: Η καθημερινή φρίκη στις πόλεις των τζιχαντιστών

Μια γυναίκα, με κίνδυνο της ζωής της, τράβηξε με κρυφή κάμερα μερικά πλάνα της καθημερινής ζωής στη Ράκα, της συριακής πόλης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους

Φανατικοί τζιχαντιστές με όπλα παντού στους δρόμους, γυναίκες που πηγαίνουν τα παιδιά στους στο πάρκο οπλισμένες με καλάσνικοφ, και καθημερινός τρόμος για όσους τύχει να διαφωνήσουν, είναι ορισμένες από τις σκηνές που κατέγραψε η γυναίκα η οποία ήθελε να δείξει στη Δύση την καταπιεστική πραγματικότητα στις πόλεις που έχουν καταλάβει με τη βία οι ισλαμιστές.

Κάποια στιγμή άνδρες σταματάνε τη γυναίκα και της ζητάνε να καλύψει καλύτερα το πρόσωπό της, γιατί «ο θεός αγαπάει τις γυναίκες που καλύπτονται».

Το βίντεο δείχνει σε κάποια άλλη στιγμή γυναίκες που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις οικογένειές τους στη Δύση και να υπηρετήσουν τον τρόμο που σκορπάει με τα φρικιαστικά του εγκλήματα το Ισλαμικό Κράτος.

Σε άπταιστα γαλλικά μιλάνε με τους δικούς τους και τους λένε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Ευρώπη, προσφέροντας ασφαλώς με τον τρόπο αυτό τις υπηρεσίες τους στην προπαγάνδα των φονταμενταλιστών.

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για γυναίκες που έχουν επιλέξει για ακριβώς αυτό το λόγο να παντρευτούν φανατικούς ισλαμιστές και να ενταχθούν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Δύση από τη δράση των τζιχαντιστών