ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό το σκύλο ποιος θα τον πάρει; (pics)

Αυτό το σκύλο ποιος θα τον πάρει;  (pics)

Ο σκύλος βρισκόταν σε ένα καταφύγιο στην Ιταλία και πρόσφατα μεταφέρθηκε στη Βρετανία με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να το... συμπαθήσει και να το υιοθετήσει.

Ο μαύρος ποιμενικός, με το όνομα Bagheera δεν είναι ευπρόσδεκτος σε κανένα σπίτι.

Το γεγονός ότι τα μάτια του προκαλούν... φρίκη σε όποιον έρχεται αντιμέτωπος μαζί τους σε συνδυασμό με την ελλειπή εκπαίδευση του και τους... κακούς του τρόπους, τον κάνουν μάλλον ανεπιθύμητο.

Ο σκύλος, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον πάνθηρα του Βιβλίου της Ζούγκλας, μετακόμισε πρόσφατα από την Ιταλία σε ένα καταφύγιο ζώων στη Βρετανία.

Το προσωπικό τονίζει ότι για να τον πάρει κάποιος στο σπίτι του, δεν θα πρέπει να έχει παιδιά αλλά και άλλα κατοικίδια γιατί η συμπεριφορά του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μέσα στο οίκημα.

Καταλληλότερος χώρος για το συγκεκριμένο σκύλο, θα ήταν ένα αγρόκτημα ενώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της φάρμας το καινούριο αφεντικό του Bagheera θα πρέπει να το εκπαιδεύσει έτσι ώστε να μπορεί να ζήσει και με άλλα ζώα.

«Ο Bagheera, έχει ένα περίεργο χρώμα στην ίριδα του ματιού του, κάτι που τον κάνει ανεπιθύμητο. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που του λείπει, είναι ένας ιδιοκτήτης που θα του δώσει αγάπη. Είναι έτοιμος να μάθει και να δεχτεί τη φροντίδα από οποιονδήποτε θελήσει να τον πάρει από το καταφύγιο στο οποίο βρίσκεται.» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της βρετανικής φάρμας.

Διαβάστε επίσης: Γάτα καθοδηγεί τυφλό σκύλο με τη βοήθεια της ουράς της (βίντεο)