ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησε τα τρία παιδιά της αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν

Δολοφόνησε τα τρία παιδιά της αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν

Σκότωσε τα τρία παιδιά της που είχαν μυική ατροφία και μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες

Μια μητέρα που παραδέχθηκε ότι σκότωσε τα τρία μικρά παιδιά της που ήταν άτομα με ειδικές ανάγκες, δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για φόνο.

Η 42χρονη γυναίκα από τη Βρετανία έπνιξε τα παιδιά της ηλικίας τεσσάρων και τριών ετών αντίστοιχα ενώ ο σύζυγος της, έλειπε στη Βόρεια Αφρική μαζί με την πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού. Τα παιδιά βρήκε η αφοσιωμένη νταντά της οικογένειας όταν ήταν ήδη πολύ αργά.

Το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, η οποία παραδέχτηκε ότι τα σκότωσε αλλά αρνήθηκε την κατηγορία της δολοφονίας.

Και τα τρία παιδιά της οικογένειας έπασχαν από νωτιαία μυική ατροφία και είχαν μειωμένο προσδόκιμο ζωής που θα έφτανε τα πέντε έτη.

Η μητέρα η οποία έπασχε από κατάθλιψη, δήλωσε ότι την ενδιέφερε η ποιότητα της ζωής των παιδιών της και όχι η μακροζωία τους.

Η Κλαρένς ήταν ήδη έγκυος στα δίδυμα αγόρια της όταν διαπίστωσε ότι η κόρη της έπασχε από μία γενετική πάθηση και οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι υπήρχε ένα 50 τοις εκατό πιθανότητες τα δίδυμα της να έχουν την ίδια κατάσταση.

Οι δοκιμές επιβεβαίωσαν τη διάγνωση και έτσι όταν γεννήθηκαν τα παιδιά το ζευγάρι έπρεπε να αντιμετωπίσει την προοπτική ότι τα τρία από τα παιδιά τους ήταν απίθανο να ζήσουν πέρα ​​από τα πέμπτα τους γενέθλια. Η νωτιαία μυική ατροφία προκαλεί απώλεια μυϊκής μάζας και οδηγεί σε δυσκολίες στην αναπνοή.

Διαβάστε επίσης: Μητέρα σκότωσε το παιδί της με αλκοόλ