ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 46χρονη προσπάθησε να ράψει το στόμα της κόρης της

Φρίκη: 46χρονη προσπάθησε να ράψει το στόμα της κόρης της

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε μια 16χρονη στα χέρια της μητριάς της

Όπως αναφέρει η Huffington Post, οι αρχές στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ συνέλαβαν μια 46χρονη για σωρεία κακοποιήσεων της ανήλικης θετής κόρης της.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Rana L. Cooper, μητέρα άλλων 7 παιδιών, επιχείρησε να ράψει το στόμα της 16χρονης ενώ την είχε αναγκάσει στο παρελθόν να φάει ακαθαρσίες γάτας.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε πριν από 6 περίπου μήνες, όταν ο αστυνομικός διευθυντής Robert Copechal έλαβε στα χέρια του τις σοκαριστικές καταγγελίες.

Το κορίτσι ζούσε με την οικογένεια από το 2008, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και οι κακοποιήσεις ξεκίνησαν από τις πρώτες ημέρες.

Ο σύζυγός της Cooper και πατέρας της μικρής δεν βρισκόταν στο σπίτι, όπως σημειώνουν οι αρχές.

Η 46χρονη κατηγορείται ότι κακοποιούσε επί χρόνια το κορίτσι, δεν της έδινε να φάει ή να πιει, ενώ ακόμα δεν την άφηνε ούτε να πάει τουαλέτα αν προηγουμένως δεν κέρδιζε ''πόντους'' κάνοντας δουλειές στο σπίτι.

Δεκάδες αναφορές και σοκαριστικές περιγραφές για τις κακοποιήσεις περιλαμβάνει ακόμα η εκτενής έκθεση των αρχών.

Σύμφωνα με ένα από τα πιο σοκαριστικά περιστατικά, η γυναίκα επιχείρησε να ράψει με βελόνα και κλωστή το στόμα του κοριτσιού.

Ο 51χρονος πατέρας της μικρής, Richard Cooper, είχε ζητήσει διαζύγιο και οι αρχές εκτιμούν ότι η γυναίκα κατηγορούσε την μικρή για αυτό.

Ο 24χρονος Ronnie Cooper, ένα από τα παιδιά της, υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες δεν είναι αληθινές.

Η δίκη της Rana Cooper έχει οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου, ενώ το θύμα απομακρύνθηκε από το σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε την αλληλογραφία της και... άρχισε να ουρλιάζει