ΚΟΣΜΟΣ

Στο έλεος δολοφονικού τυφώνα η Βρετανία: Δύο νεκροί! (vids+pics)

Στο έλεος δολοφονικού τυφώνα η Βρετανία: Δύο νεκροί! (vids+pics)

Τη ζωή σε μια γυναίκα, η οποία καταπλακώθηκε από δέντρο που ξεριζώθηκε στο Λονδίνο, στοίχισε η ουρά του τυφώνα Γκονζάλο, προκαλώντας παράλληλα προβλήματα στις οδικές, αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες σε όλη τη Βρετανία -Ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή, όταν καταπλακώθηκε από το φορτηγό του ενώ το επισκεύαζε!

Τα συνεργεία διάσωσης περιορίστηκαν στο να εξακριβώσουν το θάνατο του θύματος από την πρώτη αυτή καταιγίδα που ανήγγειλε την άφιξη του χειμώνα, φθάνοντας στην πολυτελή συνοικία στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Την ίδια ώρα, ένας 30χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο Έσεξ, όταν καταπλακώθηκε από το φορτηγό του ενώ το επισκεύαζε την ώρα που περνούσε ο δολοφονικός τυφώνας!

Παράλληλα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, το μεγαλύτερο της χώρας, τουλάχιστον 110 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ υπήρξαν καθυστερήσεις σε πολλά δρομολόγια των τρένων στη νότια Βρετανία.

Ριπές ανέμου που ξεπερνούσαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα καταγράφθηκαν το πρωί, όμως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα εξασθενίσουν την Τετάρτη.

Ο τυφώνας Γκονζάλο τον οποίο συνόδευαν άνεμοι που έφθασαν τα 175 χιλιόμετρα την ώρα, είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πλειονότητα των νοικοκυριών στο αρχιπέλαγος των Βερμούδων αυτό το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας πλημμύρες και ξεριζώνοντας δέντρα χωρίς όμως να αφήσει πίσω του θύματα.

Υπενθυμίζεται ότι το πέρασμα του Γκονζάλο είχε επίσης ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου, αλλά και σοβαρές ζημιές νωρίτερα φέτος στην Καραϊβική.

Δείτε το εκπληκτικό video στο οποίο απαθανατίζεται η συγκλονιστική μάχη ενός πιλότου με τον τυφώνα στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ:

Αλλά και αυτό στο οποίο ο τυφώνας αλλάζει τη φορά των νερών καταρράκτη!

Διαβάστε ακόμα:

Έμπολα: Τα λάθη και οι παραλήψεις που «μόλυναν» την Ισπανίδα νοσοκόμα

Νέα θηριωδία των τζιχαντιστών: Λιθοβόλησαν ανδρόγυνο για μοιχεία! (vid)

Ινδία: Άγνωστος πυρπόλησε γυναίκα μέσα σε τρένο!