ΚΟΣΜΟΣ

Τη χώρισε ο φίλος της και εκείνη εγκαταστάθηκε σε ένα... φαστφουντάδικο

Τη χώρισε ο φίλος της και εκείνη εγκαταστάθηκε σε ένα... φαστφουντάδικο

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι μια νεαρής Κινέζας δεν μπόρεσε να δεχτεί το χωρισμό της και πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού,«πνίγοντας» τον πόνο της σε τρυφερές φτερούγες κοτόπουλου!

Η 26χρονη TanShen, από την επαρχία Σετσουάν της Κίνας, έπεσε σε βαριά κατάθλιψη και έκρινε πως θα μπορούσε να αντικαταστήσει την έλλειψη του συντρόφου της στα αγαπημένα της KFC.

Όπως είπε: «χρειαζόταν χρόνο για να σκεφτεί» και τον βρήκε στο συγκεκριμένο ταχυφαγείο παρέα με διάφορες... λιχουδιές.

«Τριγυρνούσα νοιώθοντας άθλια και αποφάσισα να σταματήσω στο KFC. Δεν ήξερα πόσο θα έμενα εκεί, απλά χρειαζόμουν μερικές φτερούγες κοτόπουλου. Αλλά όταν μπήκα μέσα, αποφάσισα ότι χρειαζόμουν καιρό για να σκεφτώ. Και μετά παρήγγειλα άλλη μια μερίδα κοτόπουλο με extra large πατάτες. Δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι μου, ήταν γεμάτο από τις αναμνήσεις του. Έτσι, έμεινα εκεί», δήλωσε η ίδια.

Από την πλευρά του, ένας υπάλληλος του καταστήματος, τόνισε: «Δουλεύουμε σε βάρδιες εδώ μέσα και το κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, έτσι δεν βλέπουμε όλους τους ανθρώπους που μπανοβγαίνουν. Στην αρχή κανείς δεν την είχε προσέξει. Αλλά μετά από μερικές ημέρες μου φάνηκε σαν γνωστό πρόσωπο. Τότε συνειδητοποίησα ότι την σέρβιρα τις τρεις τελευταίες ημέρες και ότι δεν είχε φύγει ποτέ».

  1. Διαβάστε επίσης:

Έβαλε φωτιά στο συγκάτοικό της της για ένα... πιάτο μακαρόνια