ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η καμαριέρα του Στρος Καν!

Αυτή είναι η καμαριέρα του Στρος Καν!
Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία της 32χρονης Ophelia Famotidina η οποία σύμφωνα με τα διεθνή blogs είναι η καμαριέρα που...

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία της 32χρονης Ophelia Famotidina η οποία σύμφωνα με τα διεθνή blogs είναι η καμαριέρα που αποπειράθηκε να βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν.


Μέχρι στιγμής η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

Την ίδια ώρα, συνέντευξη έδωσε στη MailOnline ο αδελφός της 32χρονης καμαριέρας μιλώντας πρώτη φορά για το περιστατικό. Δήλωσε ότι εκείνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησε η αδερφή του και έκλαιγε με λυγμούς μετά την επίθεση. «Κάποιος», του είπε, «μου έκανε κάτι πολύ άσχημο» αποκάλυψε ο 43χρονος.
Στη συνέντευξη του τόνισε ό τι η ίδια του είπε πως ο Στρος Καν την κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο και της επιτέθηκε δύο φορές κι εκείνος τη συμβούλεψε να μην πει τίποτε σε κανέναν και επικοινώνησε με δικηγόρο για την εκπροσωπήσει.

«Είναι μία γυναίκα που εργάζεται πολύ σκληρά και δεν πειράζει κανένα. Είμαστε μετανάστες από τη Δυτική Αφρική, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και το μόνο που θέλει είναι η δουλειά της» είπε ο αδερφός της στην εφημερίδα και πρόσθεσε: «Την αγαπάω πολύ, είναι η μικρή μου αδερφή και τώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται. Βρίσκεται σε ένα απολύτως ασφαλές μέρος και θα μείνει εκεί το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε επίσης: Δείτε τις φυλακές που οδηγήθηκε ο Στρος Καν