ΚΟΣΜΟΣ

Στην υπερπολυτελή… φυλακή ενός λοφτ στην Tribeca ο Ντομινίκ Στρος Καν

Στην υπερπολυτελή… φυλακή ενός λοφτ στην  Tribeca  ο Ντομινίκ Στρος Καν
Ο Ντομινικ Στρος Καν διαμένει πλέον στην...

Ο Ντομινικ Στρος Καν διαμένει πλέον στην Tribeca, τη δημοφιλή και ακριβή συνοικία των εικαστικών καλλιτεχνών και των μουσικών στο Μανχάταν.

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ θα αναμένει - επιτηρούμενος επί 24ώρου βάσεως - τις εξελίξεις της δικαστικής διαδικασίας για την υπόθεση της σεξουαλική επίθεσης και της απόπειρας βιασμού κατά καμαριέρας ξενοδοχείου, για την οποία κατηγορείται μέσα σε ένα διαμέρισμα τύπου λοφτ.

Η νέα υπερπολυτελής κατοικία του Ντομινίκ Στρος Καν, στην οποία μετακόμισε την Τετάρτη με την έγκριση του δικαστή, βρίσκεται σε ένα μεταμοντέρνο συγκρότημα διαμερισμάτων για εργένηδες που βρίσκεται στη διεύθυνση 153 Franklin Street.

Μάλιστα, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός, ενός φωτογράφου του Γαλλικού πρακτορείου, απαθανάτισε τον Στρος Καν να καταφθάνει στη χρυσή… φυλακή του συνοδευόμενος από τον φρουρό που τον επιτηρεί.

Η συνοικία Tribeca, στην οποία βρίσκεται το συγκρότημα κατοικιών – περιλαμβάνει 90 λοφτς- όπου μένει ο Ντομινίκ Στρος Καν είναι η αγαπημένη των ζωγράφων και των μουσικών, που την επιλέγουν για τα προσωπικά τους στούντιο ηχογραφήσεων.

Είναι γεμάτη από παλιά εργοστάσια, βιοτεχνίες και αποθήκες, που, χάρη της παρεμβάσεις επώνυμων αρχιτεκτόνων, έχουν μετατραπεί σε περιζήτητα και πανάκριβα διαμερίσματα τα οποία επιλέγουν κυρίως εργένηδες.