ΚΟΣΜΟΣ

Είναι ερωτευμένος με την Γκίλαρντ και δεν το κρύβει!

Είναι ερωτευμένος με την Γκίλαρντ και δεν το κρύβει!
Η εμφάνιση της Αυστραλής πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ και του συντρόφου της Τιμ Μάθεσον στην τηλεοπτική εκπομπή «60 minutes» έδωσε και στους δυο την...

Η εμφάνιση της Αυστραλής πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ και του συντρόφου της Τιμ Μάθεσον στην τηλεοπτική εκπομπή «60 minutes» έδωσε και στους δυο την ευκαιρία να δηλώσουν δημόσια τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.


Ο Μάθεσον δεν έχει τον ελάχιστο ενδοιασμό να δηλώσει ερωτευμένος με την πρώτη κυρία, διευκρινίζει, όμως, ότι «αν είναι να επισημοποιηθεί ο δεσμός τους, θα ήθελε να κάνει ο ίδιος την πρόταση».

Πριν μερικές εβδομάδες, ο ίδιος αποκάλυψε σε δημοσιογράφο Κυριακάτικης εφημερίδας ότι θα ήθελε σε κάποιο στάδιο να παντρευτεί την Τζούλια, τονίζοντας την ίδια στιγμή ότι επιθυμεί να κάνει εκείνος την πρόταση γάμου.

«Δεν νομίζω, εντούτοις, ότι είναι κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον» είπε, προσθέτοντας ότι «ένας γάμος το χρόνο είναι αρκετός», υπονοώντας το βασιλικό γάμο στον οποίο συνόδευε την πρωθυπουργό της χώρας. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη, στην εκπομπή «60 Minutes», αναφερόμενος στο χαρακτήρα της συντρόφου του, ο Μάθεσον είπε ότι «ο κόσμος δεν είχε την ευκαιρία ακόμη να δει την Τζούλια όπως είναι πραγματικά σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που πιθανόν θα συμβεί με την πάροδο του χρόνου».

Όταν ο δημοσιογράφος Τσαρλς Γούλι, εξέφρασε την άποψη ότι «πιθανόν θα ήταν καλό ο γάμος να συμπέσει με την προεκλογική εκστρατεία», η Τζούλια Γκίλαρντ αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι «πρόκειται για μια εντελώς προσωπική υπόθεση που δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική.

Γεγονός παραμένει ότι ο Τιμ Μάθεσον, τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η παρουσία του ήταν αισθητή στα τελευταία ταξίδια της πρωθυπουργού στο εξωτερικό.