ΚΟΣΜΟΣ

Ο άτυχος Ρόμπερτ και ο Μπέκαμ

Ο άτυχος Ρόμπερτ και ο Μπέκαμ
Ποιος ήταν ο 19χρονος Βρετανός Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ

Ήταν οι πρώτες του διακοπές στο εξωτερικό. Ο 18χρονος Ρόμπερτ Σεβάζ (Robert Sebbage) κατέρρευσε με ένα χτύπημα από μαχαίρι στην καρδιά κατά τη διάρκεια συμπλοκής με δυο Έλληνες οδηγούς ταξί στο Λαγανά Ζακύνθου.

Οι τέσσερις κολλητοί του φίλοι που τον συνόδευαν, μεταφέρθηκαν και εκείνοι στο νοσοκομείο -με τραύματα στο στήθος και στα πόδια-από όπου πήραν εξιτίριο σήμερα το πρωί.

Η τελευταία φωτογραφία του άτυχου 18χρονου στη Ζάκυνθο

Ώρες πριν το θανάσιμο τραυματισμό του, ο νεαρός είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του ενημερώνοντάς την οτι περνάει αξέχαστες στιγμές στο ελληνικό νησί... Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο 18χρονος υπήρξε μασκότ σε ομάδα, ενώ έπασχε από σπάνια ασθένια και γι αυτό το λόγο νοσηλευόταν συχνά.

Ήταν τέτοια μάλιστα η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, που στα 14 του κατάφερε και γνώρισε το είδωλό του, τον David Beckham!

Το περιστατικό έγινε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, έξω από ένα κατάστημα ταχυφαγητού. Οι πέντε φίλοι ενοχλούσαν με λέιζερ τους δύο οδηγούς ταξί, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του δράστη. To περιστατικό αυτό έγινε αφορμή να πιαστούν στα χέρια οι δυο παρέες. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο ένας οδηγός ταξί άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο, μετατρέποντας το σκηνικό σε… σκηνικό θανάτου! Έξαλλος κατευθύνθηκε προς την παρέα και κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του 19χρονου Βρετανού.

Ο Robert Sebbage έπεσε αιμόφυρτος στον δρόμο, μπροστά στα μάτια των φίλων του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και οι ίδιοι από το φονικό όπλο που στοίχισε τη ζωή του φίλους τους.

Οι τρεις φίλοι του Robert που τραυματίστηκαν από τον 21χρονο

Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή ο δράστης μαζί με τον φίλο του, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε "παγώσει" από το θέαμα, τράπηκαν σε φυγή και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τρεις ώρες αργότερα κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν τις χειροπέδες, ενώ δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και βρήκαν το φονικό όπλο.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει για το φονικό στο Λαγανά ο ταξιτζής