ΚΟΣΜΟΣ

Τι έγραψαν διάσημοι στο Twitter τους για τον θάνατο της Amy

Τι έγραψαν διάσημοι στο Twitter τους για τον θάνατο της Amy
Σοκ έχει προκαλέσει σε πολλές διασημότητες η είδηση του θανάτου της Amy Whinehouse…

Σοκ έχει προκαλέσει σε πολλές διασημότητες η είδηση του θανάτου της Amy Whinehouse.

Στα μηνύματά τους στο Twitter, πολλοί κάνουν λόγο για τη βασανισμένη της ψυχή, τονίζοντας πως έφυγε από τη ζωή μια τραγουδίστρια με καταπληκτική φωνή και πολύ καλό χαρακτήρα.

Η ηθοποιός Ντέμι Μουρ, έγραψε: «τα νέα είναι πραγματικά πολύ λυπηρά. Η καρδιά μου είναι με την οικογένειά της. Μακάρι η ταλαιπωρημένη της ψυχή να βρει τη γαλήνη που αναζητούσε».

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ λέει στο σχόλιό του: «Μόλις πληροφορήθηκα τα νέα πως η Amy βρέθηκε νεκρή. Τόσο άσχημα νέα. Ήταν τόσο αυθεντικό το ταλέντο της… Είναι κρίμα που «έφυγε» έτσι…

Η σύζυγος του Γκόρντον Μπράουν, πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας, Σάρα Μπράουν γράφει στο twitter της: «Πραγματικά λυπηρά νέα. Εξαιρετικό ταλέντο, φανταστική φωνή και τραγικός θάνατος. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Whinehouse, γράφει: «Είναι η μουσική αδερφή ψυχή μου. Για μένα ήταν σαν αδερφή μου. Ζω μια από τις πιο στενάχωρες μέρες της ζωής μου».

Η τραγουδίστρια Λι Αν Ράιμς, έγραψε: «Να αναπαυθείς εν ειρήνη Amy. Είμαι τόσο λυπημένη που είδα ένα ταλέντο να τελειώνει με αυτό τον τρόπο. Πραγματικά με κάνει πολύ λυπημένη».

Η ηθοποιός Κάτι Πράϊς: «θεέ μου δεν το πιστεύω. Πόσο στενάχωρο είναι το τραγικό τέλος της Amy. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της».

Διαβάστε ακόμα: Θανατηφόρο κοκτέιλ για τη ραγισμένη καρδιά της Amy