ΚΟΣΜΟΣ

Τα πρώτα θύματα του τυφώνα Αϊρίν

Τα πρώτα θύματα του τυφώνα Αϊρίν
Τρεις νεκροί στη Βόρεια Καρολίνα και δύο στη Βιρτζίνια, ανάμεσά τους ένα 11χρονο αγόρι...

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα “Irene” από τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Τρεις νεκροί αναφέρθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα κι άλλοι δύο στη Βιρτζίνια, ανάμεσά τους κι ένα 11χρονο αγόρι…

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ένας άνθρωπος πέθανε από καρδιακή προσβολή στην κομητεία Όνσλοου ενώ τοποθετούσε σανίδες στα παράθυρα του σπιτιού του, άλλος ένα άνδρας σκοτώθηκε στην κομητεία Πιτ, όταν το αυτοκίνητό του γλίστρησε στο βρεγμένο οδόστρωμα και προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του όταν δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του, ενώ νεκρός βρέθηκε ο 11χρονος, ο οποόος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του. Το σώμα του άτυχου παιδιού βρέθηκε καταπλακωμένο κάτω από ένα δἐντρο.

Οι λόγοι που άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο πλέον η ανησυχία περνά στη Νέα Υόρκη, αφού ο τυφώνας βρίσκεται ήδη εκεί.

Διακοπή κυκλοφορίας για μετρό και λεωφορεία

Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες συγκοινωνιών της Νέας Υόρκης, άρχισαν σήμερα επιχείρηση χωρίς προηγούμενο η οποία συνίσταται στη διακοπή όλων των δικτύων μεταφοράς επιβατών με μετρό και λεωφορεία της πόλης. Απέναντι στο ενδεχόμενο οι σήραγγες του μετρό να πλημμυρίσουν και οι διακοπές ρεύματος να διαταράξουν τη λειτουργία του δικτύου, οι τελευταίοι συρμοί και τα λεωφορεία στις 18:00 (ώρα Ελλάδας).