ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ο Αθέατος Κόσμος των «Αγανακτισμένων»

Ο Αθέατος Κόσμος των «Αγανακτισμένων»
Το Alter είναι και πάλι κοντά σας και όπως καταλάβατε όσοι...

Το Alter είναι και πάλι κοντά σας και όπως καταλάβατε όσοι παρακολουθήσατε το χθεσινό «πρώτο» δελτίο, οι προθέσεις όλων μας είναι αυτή τη φορά να μείνουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε την πρόθεση, πράξη.

Ο «Αθέατος Κόσμος» επιστρέφει απόψε Τρίτη 31 Μαΐου κοντά σας στις 22.45 με τους χιλιάδες Αγανακτισμένους Έλληνες! Τους Αγανακτισμένους που έχουν σκορπίσει πανικό σε πολιτικούς, κόμματα και δημοσιογράφους. Δηλώσεις απαξιωτικές, προσπάθεια να φανούν ως μια ομάδα «αργόσχολων γραφικών», παντελής απουσία προβολής τους από μεγάλα κεντρικά δελτία ειδήσεων, είναι μερικά από τα όπλα ενός «βρώμικου» πολέμου εναντίον ενός καθαρού «κινήματος».

Ο λόγος του πανικού; Μα ότι είναι η πρώτη φορά από την μεταπολίτευση και μετά, που δεν υπάρχει κομματική «ομπρέλα»! Η πρώτη φορά που δεν ελέγχουν το συγκεντρωμένο και αγανακτισμένο πλήθος.

Η πρώτη φορά που οι «γνωστοί-άγνωστοι» (τώρα πια αποκαλύπτεται αυτό που όλοι γνωρίζαμε: εμφανίζονται ΜΟΝΟ σε κομματικές συγκεντρώσεις! Τυχαίο;) δεν έχουν φορέσει τις κουκούλες τους για να τρομάξουν τα πλήθη. Η πρώτη φορά που οι διαδηλωτές δεν δίνουν άλλοθι στα ΜΑΤ για να επιτεθούν και να τους διαλύσουν!

Όχι, δεν είμαι τόσο ρομαντικός που να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί στην ίδια καθαρή και ανεξάρτητη μορφή. Στην πρώτη φάση το «σύστημα» απλώς αιφνιδιάστηκε. Σιγά σιγά όμως θα αρχίσει να ανασυντάσσεται και θα επιχειρήσει να «νοθεύσει» τις συγκεντρώσεις αυτές. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Απόψε στον «Αθέατο Κόσμο» δεν μπορούμε παρά να δώσουμε το μικρόφωνο στους Αγανακτισμένους Έλληνες. Παράλληλα θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στην μεγαλύτερη ιστορία πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής που έγινε ποτέ στην Ευρώπη: στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας!

Με το καρδιοχτύπι του πρωτάρη αλλά και την λαχτάρα ενός φίλου που έχει καιρό να συναντήσει τους «κολλητούς» του, σας περιμένω στις 22.45 στο «ζωντανό» Alter.