ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και οι... δήθεν!

Οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και οι... δήθεν!

Εδώ και λίγη ώρα με ενημέρωσαν ότι διακινείται μέσω twitter ένα μήνυμα που παρακινεί τους "αγανακτισμένους" να μπλοκάρουν τις σελίδες μου στο facebook γιατί -λέει- είπα ψέματα στο Alter για αυτούς! Φοβάμαι ότι η άποψη "όποιος δεν λέει ότι μας αρέσει πρέπει να εξαφανίζεται", μόνο κακό κάνει σε όσους διαδηλώνουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ στις πλατείες της Ελλάδας. Όσο για την δημοκρατικότητα της πρακτικής αυτής, δεν χρειάζεται σχόλια.

Αυτό που "ενόχλησε" είναι ότι αποδοκίμασα και αποδοκιμάζω κάθε μορφή βίας όπως αυτή που χρησιμοποιήθηκε χθες στη Βουλή. Και θεωρώ ότι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν οι ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ είναι να προστατεύσουν τον αγώνα τους από τέτοιες ενέργειες που δίνουν άλλοθι στα ΜΑΤ να παρέμβουν και σε διάφορες ομάδες να τους αποδυναμώσουν.

Όσο για τους δύο ανθρώπους που φιλοξενήθηκαν χθες στον "Αθέατο Κόσμο", είναι δύο από τους διαχειριστές της σελίδας των "Αγανακτισμένων" στο facebook. Αν σε κάποιους δεν άρεσαν τα όσα είπαν, είναι δικό τους θέμα.

Είναι φανερό ότι διάφοροι δήθεν "αγανακτισμένοι" επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν για δικούς τους λόγους, το πλήθος των ανθρώπων που διαδηλώνουν γιατί πραγματικά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ! Είναι πολύ σημαντικό να βρουν οι ίδιοι τρόπο να διαφυλάξουν τον αγώνα τους από τους αυτόκλητους "σωτήρες" τους.

Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Κώστας Χαρδαβέλλας